38-річний Остапчук і 22-річна Полтавська відгуляли весілля: ведучий у вишиванці, а наречена у лляній сукні

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук засвітився на розкішному весіллі в центрі Києва. Шоумен вперше показав свою кохану під час святкування.

Після новини про розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк Володимир Остапчук здивував публіку, швидко вступивши у роман з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Молода журналістка Катя Полтавська стала новою обраницею зірки, яку він тривалий час намагався приховувати від публіки. Однак, аудиторія швидко розкусила пару. Ба більше, поговорюють, що молоді люди вже побралися. Але весільними кадрами шанувальників не потішили.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

Натомість нещодавно до мережі потрапили інші фотографії: Володимир та Катерина днями відвідали торжество молодої пари, яка влаштувала свято кохання на березі Дніпра під відкритим небом.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

При цьому Володимир був ведучим на заході. Шоумен обрав для даної роботи розкішну вишиванку молочного кольору та з червоними візерунками. Наречений тим часом зупинився на кежуел-образі, а наречена одягла і лляну білу сукню з білою вишивкою.

Агентство з організації свят також подбали про те, щоб зала, в якій зберуться гості була прикрашена на традиційні етнічні мотиви, в яких здебільшого домінував червоний колір, а також елементи з сухої пшениці.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Остапчук повідомив про своє розставання з Христиною Горняк, з якою одружився не так давно. Пара пройшла разом через складний період: після розлучення з Оленою Войченко телеведуча регулярно боровся за право бачитися та спілкуватися з дітьми. Тим часом екс-дружина активно спілкувалася з журналістами та знаходилася у стані війни з колишнім партнером.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

Екс-подружжя регулярно обмінювалися публічними звинуваченнями, а також розкривала деталі їхнього особистого життя та секрети одне одного. Тільки після того, як Христина пішла з життя Володимира, йому вдалося помиритися з Оленою Войченко, налагодити їхні спілкування і навіть попросити у жінки вибачення публічно. Остапчук визнав, що це необхідно було зробити та нарешті помиритися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.