Володимир Остапчук ніжно пригорнув крихітного малюка і вразив новиною: молода дружина подарувала сина?

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук засвітився перед камерою з маленькою дитиною на руках. Чий це малюк і до чого тут зірка?

Минулого року стало відомо, що Володимир Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк та перебуває в стосунках з молодою журналісткою Катериною Полтавською, яка молодша за нього на 16 років.

За плечима у шоумена багато досвіду, адже він встиг стати батьком два рази, знає, що таке болісний розрив, суди та туга за спадкоємцями. На цей раз чоловік намагався будувати стосунки таємно, але глядачі швидко розсекретили особистість його обраниці. Ба більше, навіть поповзли чутки про те, що вони побралися.

Перша дружина Остапчука
Володимир Остапчук ніжно пригорнув крихітного малюка

При цьому Володимир відкрито заявив на всю Україну, що він — перший чоловік у своєї нової коханої. І лише нещодавно Остапчук поділився спільною фотографією з Катериною. Сталося це під час весілля.

Володимир Остапчук ніжно пригорнув крихітного малюка

Так, нещодавно зіркова пара відвідала розкішне торжество в центрі столиці, яке пройшло на березі Дніпра. На свято Володимир одягнув розкішну вишиванку молочного кольору. До речі, зірка був непросто гостем, а вів весілля.

А на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нещодавно з’явилася відео, на якому він тримає маленького малюка на руках. Власне, крихітка виявилася дівчинкою, яку звуть Ніколь. І до Володимира красуня насправді немає жодного відношення, хоча Остапчуку дуже пасує батьківство.

Володимир Остапчук ніжно пригорнув крихітного малюка

Нагадуємо, що після розлучення з Оленою Войченко Володимир Остапчук знаходився з нею у постійному стані війни через дітей. 2 роки тому зірка повідомив, що буде подавати до суду на колишню через те, що вона не дає йому бачитися зі спадкоємцями. А після повномасштабного вторгнення Олена забрала дітей та вирушила в Канаду. Через це стосунки екс-подружжя лише загострилися, адже за словами телеведучого жінка навіть не давала розмовляти їм по телефону.

Після розлучення з Христиною Горняк Володимир Остапчук поїхав до своїх дітей, провів з ними час, а потім публічно заявив, що не мав рації і не мав дозволяти собі так висловлюватися про свою колишню дружину та попросив пробачення. Після цього взаємини між молодими людьми налагодилося, вперше після розставання.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.