Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає найвродливіша акторка з серіалу “Слуга народу” Анна Кошмал

Анна Кошмал молода і дуже талановита акторка, яка почала свій шлях ще в юності завдяки серіалу "Свати". І саме ця роль Жені стала поштовхом у великий світ кінематографа.

Кошмал зіграла не одну головну роль, оскільки режисери часто бачать Аню такою, якою є роль та образ. В її творчому амплуа загалом ролі “гарної дівчинки”. Адже її героїні завжди опиняються у життєвих перипетіях, то їй зраджують, то обманюють і вона потрапляє у пастку зла. Але як всі ми звикли, добро завжди перемагає, тому і героїні Кошмал завжди досягали справедливості.

Анна Кошмал

Та насправді є в Анни й більш живі образи, наприклад, у серіалі “Слуга народу” дівчина зіграла норовливу племінницю головного героя Наталю, а ось роль дяді виконав Володимир Зеленський, який став президентом у серіалі й звали його Василь Петрович Голобородько.

Так, у серіалі Анна звісно мала зовсім інший вигляд ніж зараз. Ніні акторці 29 років, але варто сказати, що виглядає вона набагато молодшою, бо майже не фарбується та дуже ретельно доглядає за своїм тілом та зовнішністю.

Кошмал віддає перевагу всьому натуральному, це стосується як їжі, так і косметики. Бо, наприклад, Аня вже рік має власний бренд натуральної косметики для обличчя, якою в першу чергу, сама ж і користується.

Також, дівчина дуже змінилась зовні, вона досить сильно схудла, і це завдяки йозі, оскільки Аня регулярно практикує різноманітні асани, які змінюють її стан та мислення. Саме через філософію йоги Анна почала цінувати все натуральне. Тому і її вигляд зараз зовсім не такий, який ми бачили у культовому серіалі “Слуга народу”.

Як змінилась акторка серіалу Слуга народу Анна Кошмал

Зараз Аня має світлий колір волосся й в реальному житті обирає ходити без макіяжу, тому акторку рідко можна побачити з яскравим макіяжем, лише у серіалах чи на театральних виставах, з якими дівчина останній рік активно гастролює містами України.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.