“Як добре вдома”: Лілія Ребрик відвідала батьків та показала, який вигляд вони мають – щаслива родина

Кожен із нас проживає стресове життя, сповнене проблем та постійних дилем. У такі моменти немає нічого кращого на світі, аніж приїхати до своїх батьків додому.

Людині доволі складно досягнути висот, якщо поруч ніхто не підставляє своє надійне плече. Для когось цим тилом стають друзі, для когось знайомі, а для когось навіть колеги по роботі. Втім, в більшості випадків справжньою підтримкою стає сім’я. Український шоу-бізнес знає чимало історій, коли зірки не спілкувались із рідними через певні обставини: сварки, непорозуміння, неповагу та зради. Саме тому, на жаль, гарні відносини в сім’ї стають рідкістю. Однак, це не закономірність, і є чимало щасливих та зразкових сімей.

Якщо говорити в контексті українських селебріті, то на думку одразу спадає родина Лілії Ребрик. В нашому медіапросторі її нерідко називають ідеальною мамою та чудовою дружиною. Жінка у шлюбі із Андрієм Диким вже більше десяти років. Пара познайомилась на телешоу “Танці з зірками”. Невдовзі після весілля, у подружжя народилась перша донька, а пізніше — друга.

Однак, Лілія Ребрик ще й прекрасна донька. Вона неодноразово розповідала, наскільки сильно любить свої батьків, і наскільки гарно вони спілкуються. На своїй сторінці в Instagram телеведуча періодично викладає фото із батьками. Днями вона з’їздила в своє рідне місто — Чернівці. Саме там проживають її батьки. Жінка оприлюднила допис про відвідини та фото з татом і мамою.

В описі до світлини Лілія Ребрик зізналась, що сповна насолодилась можливістю душевно поспілкуватись із батьками. Телеведуча навіть відчула мурахи на шкірі, коли дивилась на знайомі ще з дитинства краєвиди з вікна. Жінка закликала завжди говорити батька про те, як ви їх сильно любите та цінуєте.

Підписники оцінили душевне фото жінки, й зазначили, наскільки вони схожі. В коментарях навіть акторка Ольга Сумська залишила декілька теплих слів:

“Найщасливіші миті життя разом з рідненькими…!Бережи Боже вашу родину!”

 

 

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?