“Як добре вдома”: Лілія Ребрик відвідала батьків та показала, який вигляд вони мають – щаслива родина

Кожен із нас проживає стресове життя, сповнене проблем та постійних дилем. У такі моменти немає нічого кращого на світі, аніж приїхати до своїх батьків додому.

Людині доволі складно досягнути висот, якщо поруч ніхто не підставляє своє надійне плече. Для когось цим тилом стають друзі, для когось знайомі, а для когось навіть колеги по роботі. Втім, в більшості випадків справжньою підтримкою стає сім’я. Український шоу-бізнес знає чимало історій, коли зірки не спілкувались із рідними через певні обставини: сварки, непорозуміння, неповагу та зради. Саме тому, на жаль, гарні відносини в сім’ї стають рідкістю. Однак, це не закономірність, і є чимало щасливих та зразкових сімей.

Якщо говорити в контексті українських селебріті, то на думку одразу спадає родина Лілії Ребрик. В нашому медіапросторі її нерідко називають ідеальною мамою та чудовою дружиною. Жінка у шлюбі із Андрієм Диким вже більше десяти років. Пара познайомилась на телешоу “Танці з зірками”. Невдовзі після весілля, у подружжя народилась перша донька, а пізніше — друга.

Однак, Лілія Ребрик ще й прекрасна донька. Вона неодноразово розповідала, наскільки сильно любить свої батьків, і наскільки гарно вони спілкуються. На своїй сторінці в Instagram телеведуча періодично викладає фото із батьками. Днями вона з’їздила в своє рідне місто — Чернівці. Саме там проживають її батьки. Жінка оприлюднила допис про відвідини та фото з татом і мамою.

В описі до світлини Лілія Ребрик зізналась, що сповна насолодилась можливістю душевно поспілкуватись із батьками. Телеведуча навіть відчула мурахи на шкірі, коли дивилась на знайомі ще з дитинства краєвиди з вікна. Жінка закликала завжди говорити батька про те, як ви їх сильно любите та цінуєте.

Підписники оцінили душевне фото жінки, й зазначили, наскільки вони схожі. В коментарях навіть акторка Ольга Сумська залишила декілька теплих слів:

“Найщасливіші миті життя разом з рідненькими…!Бережи Боже вашу родину!”

 

 

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.