Красуня, яка зачарувала найпершого красеня Туреччини: ось хто мав зіграти культову Хюррем-султан (ФОТО)

"Величне століття" стало одним з найуспішніших турецьких проєктів, які активно продавалися у прокат по всьому світу. Втім, роль головної героїні могла зіграти абсолютно інша акторка.

Зараз важко уявити когось іншого у ролі Хюррем Султан у “Величному столітті”. Хоча останні сезони взяла на себе вікова акторка, Мер’єм Узерлі стала обличчям культового персонажу. Тим не менш, її ми могли не побачити і у перших двохста серіях турецького проєкту. А все тому, що на дану роль пробувалися інші красуні, які з великою імовірністю могли її отримати.

Як насправді виглядала легендарна Хюррем з Величного століття
Стало відомо, хто мав зіграти Хюррем-султан

Одною з таких стала Фахріє Евджен, яка пізніше прославилася завдяки ролі Феріде у серіалі “Корольок пташка співоча”. І вона ледве не отримала роль Роксолани.

Хто мав зіграти культову Хюррем-султан

Хто мав зіграти культову Хюррем-султан

Однак, продюсер вирішили віддати перевагу акторці, яка навіть не розмовляла турецькою. Актриса жила в Німеччині, але заради зйомок у вона відразу повернулася на історичну батьківщину. Творці серіалу не пошкодували, що обрали саме Узерлі. Її європейська зовнішність ідеально підійшла для образу героїні, яка мала слов’янське походження.

А ось Фахріє не судилося стати екранною Хюррем-султан. Можна тільки здогадуватись, яка б героїня вийшла у її виконанні. Але її зоряний час був ще попереду. Серіал про бідну сироту Феріде приніс красуні Евджен не лише всенародну славу, а й особисте щастя. Вона вийшла заміж за свого колегу зі зйомок Бурака Озчівіта. Сьогодні пара виховує вже двох синів.

Примітно, що на відміну від своєї дружини Бурак таки зміг отримати роль в історичному серіалі і зіграв легендарного Малкочоглу Балі-Бея. За історією славетного воїнам можна було слідкувати впродовж декілька сезонів, і після даної ролі Бурак отримав неофіційне звання найпершого красеня Туреччини. Також дана робота гарантувала йому успішний проєкт “Чорне кохання”.

На даний момент обидва являються високооплачуваними турецькими акторами, а от Мер’єм, судячи з усього, вирішила зав’язати з кіноіндустрією, адже не з’являється в серіалах і присвячує свій час донькам. Тим не менш, зв’язок шанувальниками вона підтримує постійно, а також знаходиться в прекрасних стосунках зі своїм колишнім партнером Халітом Ергенчем та його дружиною Бергюзар Корель.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?