“Це щось космічне”: Тіна Кароль закуталась у теплу ковдру та попрощалася з холодами на фоні моря

Тіна Кароль відома українська співачка, яка вже роками вважається єдиною українською поп-дівою. І варто сказати, що це звання жінка отримала заслуговано, оскільки її творчість унікальна.

Кароль завжди могла здивувати своїх прихильників цікавими образами. Загалом Тіна одягає класичні вбрання, сукні, костюми, широкі брюки, спідниці. І це її особливість. Раніше Кароль мала проблеми з вагою, вона у неї ніколи не була стабільною. Але при цьому жінка завжди мала приголомшливий вигляд. Бо у артистки є певний шарм, який може захопити всіх навколо.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також Тіна асоціюється у багатьох лише з червоною помадою, бо певний час Кароль майже постійно носила червону помаду, тому люди звикли до цього й зараз, коли артистка поступово переходить на нюдові відтінки, це теж дивує. Але зміна помади не єдина у житті співачки.

Вже майже рік тому, Кароль дуже сильно скинула вагу, і це сталося дуже різко, тому багато хто припускав думки, що співачка навіть чимось захворіла, тому що худорба Кароль дійсно іноді викликає опасіння. У неї дуже чітко проявлені вилиці, ключиці. Тому за артистку багато хто переживає.

Та врешті решт такого результату жінка досягла завдяки регулярним заняттям йоги. І дійсно саме ці правильні асани та навантаження допомагає розвивати гнучкість свого тіла та скидати вагу. Але у життя Тіни ще й повернулась творчість, бо за період війни вона не могла писати пісні. Але зараз Кароль почала знову писати.

Нові фото Кароль
Нові фото Кароль

Так, днями у мережі з’явилась серія фотокарток, де співачка у теплій ковдрі позує на фоні моря. І це не просто була фотосесія, а кадри зі зйомок нового кліпу. Вийде він незабаром, і трек, на який буде знятий цей кліп повинен бути дуже потужним та нести в собі сильний сенс.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.