Джамала відгуляла весілля у розкішній білій сукні з фатою та показала нареченого неймовірної східної краси

Знаменита українська співачка та переможниця Євробачення-2015 Джамала привітала свого коханого чоловіка з річницею шлюбу та показала весільні фото.

Більше 10 років Джамала присвятила розвитку своєї сценічної кар’єри, і лише після цього дозволила собі до безтями закохатися та почати працювати над створенням сім’ї. Обранцем артистки став її земляк.

Симпатичний мусульманин, юрист, правозахисник, бізнесмен та молодший за саму співачку чоловік до церемонії укладення шлюбу залишався загадкою для преси. Але мало-помалу він все більше розкривався перед публікою. Сеіт-Бекір Сулейманов став великою підтримкою для своєї дружини у кожній справі, за яку вона бралася. 6 років тому вони побралися, а вже через рік Джамала народила свого первістка.

Джамала відгуляла весілля

Джамала зізналася, чи разом вони з чоловіком
Джамала відгуляла весілля

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку весільних кадрів, на яких показала, яким же було їхнє торжество. Зокрема, Джамала обрала сукню, яка нагадує традиційні татарські сукні, хоча і на більш сучасний лад. Фата вражала ніжним та елегантним мереживом. У якості обручок зіркова пара обрала доволі мінімалістичні прикраси.

У дописі до публікації артистка повідомила, що вони з чоловіком святкують 6-у річницю їхнього весілля і назвала Сулейманова “своїм коханням”.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні співачка евакуювали своїх синів до Туреччини, де хлопчиків прийняла їхня рідна тітка. Більше півроку діти знаходилися саме там, поки їхня матір гастролювали Європою, а потім намагалася допомогти батьківщині з Польщі. Тим часом Сулейманов залишався в Україні та намагався підтримувати свій бізнес, який неодноразово постраждав через військові дії. Співачка розповідала, що чоловік працює в нуль, лише для того, щоб зберегти робочі місця для своїх співробітників.

Не дивлячись на свою безумовно любов до Кримського півострова, пара проживала в Києві, адже їхня батьківщина була анексована. Тим не менш, зіркове подружжя цілком і повністю мають проукраїнську позицію і виступають за те, щоб півострів був повернений українцям. Зокрема, 2015 року Джамала нагадала всьому світу про трагедію кримських татар, яких депортували росіяни.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.