Дружина Павліка Катерина Репяхова вперше показала свою матусю: слідкує за модними фішками та робить перманент

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше вирішила показати жінку, яка дала їй життя. Вона не відстає від модних тенденцій та навіть зробила перманентний макіяж.

Публічність прийшла до цієї дівчини щойно публіка дізналася, хто став офіційною, наступною дружиною відомого музичного виконавця Віктора Павліка.

Різниця у віці ніяк не заважає парі жити нормальним життям. Їй 28, а йому 57, проте це всього лиш цифри у паспорті, які не визначають рівень обізнаності, легкості та комфортності у спілкуванні між двома свідомими особистостями.

Дівчина розповіла, що перша доленосна зустріч відбулася ще в далекому 2015 році, коли Катерина завітала на концерт до улюбленого співака у Миколаєві, а згодом виявилося, що вона із зіркою живе в сусідніх номерах одного готелю. На той момент дівчині було 22 роки.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Цікавим фактом є те, що офіційно Павлік тоді був одружений на третій дружині Ларисі Созаєвій. Тому, публіка вважає, що Катерина стала коханкою чоловіка, хоча цей факт постійно заперечувала.

Втім, всі розмови позаду і вже не мають ніякого значення, адже з 2020 року Віктор Павлік та Катерина Репяхова пов’язали себе нитками сім’ї й мають спільного нащадка –синочка Михася.

Катерина Репяхова показала тещу Віктора Павліка

В мережі Катерина Репяхова показала світлину своєї матері й тепер шанувальники дівчини та її блогу знають, який вигляд має теща відомого артиста.

Катерина Репяхова показала тещу Віктора Павліка

На відео Катерина розповіла, що вони збираються повертатися додому, до Києва. Весь цей час родина перебувала на спадщині дівчини, в Дніпрі. Матуся Репяхової намагається слідкувати за всіма модними тенденціями, гарно фарбуватися, аби підтримувати красу та молодість й навіть завітала до салону, щоб зробити перманентний макіяж.

Катерина Репяхова показала тещу Віктора Павліка

Кожна жінка хоче виглядати прекрасно у будь-якому віці й матусі нашої героїні, з успіхом вдається виконувати цю місію.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.