Знову разом: Артем Шепель з Холостячки привселюдно дарує квіти подрузі Пави та Ектора з Холостяка Аліні Ляшук

Аліна Ляшук стала учасницею десятого сезону найромантичнішого шоу "Холостяк", де головним героєм став пілот Макс Михайлюк. Але з Аліною на той момент у них вже була велика різниця у віці і мало чого спільного.

На проєкті Аліна була дуже сором’язливою, адже на той момент їй було мало років і навколо були дівчата з досить сильними характерами, які могли впливати на поведінку дівчини. Хоча не можна сказати, що у неї не було характеру на той момент, ні. Аліна просто трималася осторонь від інших учасниць, бо на шоу вона прийшла заради того, аби знайти стосунки, а не подруг.

І якщо спостерігати зараз за сторінкою Ляшук в соцмережах, можна сказати, що з дівчатами з “Холостяка” вона дійсно не спілкується. А от з учасниками “Холостячки” дуже добре. Наприклад, у неї був роман з Артемом Шепелем, який брав участь у дебютному сезоні шоу. Чоловік на шоу здався дуже різким та характерним, але в житті він має досить тонку натуру та гарне почуття гумору.

Якимось чином Аліна та Артем познайомилися та почали спілкуватися між собою, і все йшло добре, вони почувалися комфортно одне з одним, і дійсно Артем казав, що Аліна йому подобається, як дівчина, але оскільки вона зовсім юна та чиста, він не хоче її ображати, а чекати поки дівчина буде готова до серйозних стосунків він не хотів.

Тому зараз Артем і Аліна просо продовжують гарно спілкуватися, та оскільки дівчина дружить з хлопцями з “МастерШеф” Павою, Міцкевичем та Ектором, то вони іноді зустрічаються всі разом і знімають цікаві відео для соціальних мереж.

І днями Шепель показав відео, де він просто вулиці дарує Аліні букет тюльпанів. Це виглядало дуже мило і склалося таке враження, ніби у них побачення. Але які зараз стосунки між ними – невідомо. Проте бачитися вони стали набагато частіше.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.