Святослав Вакарчук наблизився до емігранта Влада Ями: заріс і засмаг під променями сонця в Маямі

Святослав Вакарчук відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи". Популярність Вакарчука просто неможливо виміряти, оскільки у нього дуже багато прихильників.

Святослав є одним з провідних українських співаків, його пісні точно знають навіть діти, оскільки вони мають неймовірний сенс. У довоєнний час Вакарчук давав великі концерти, які налічували повні зали. Саме через це він не побоявся піти у політику, оскільки він відчував підтримку народу та довіру до себе.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

І ці фактори дійсно змогли допомогти Святославу пройти кілька виборчих етапів.Але це вже у минулому, бо зараз у кожного артиста є інша мета. У нашій країні нині існує не один військовий фронт, а ще й культурний та інформаційний. І нехай зараз багато хто спростовує ці назви, вони все ж таки реальні.

Оскільки майже всі наші артисти вже понад рік дають благодійні концерти й з цією метою вони їздять як містами України, так і містами Європи. І ось Вакарчук один із тих, хто постійно їздить різними містами. Так, днями Вакарчук показав, що нині він перебуває в Маямі. Але там артист не відпочиває, він приїхав з благодійною метою.

До того ж у Маямі вже живуть, волонтерять та дають концерти багато українських артистів. І це не дивно, що зараз Америка відчиняє для українців свої двері та допомагає. Наприклад, не так давно Надя Дорофєєва виступала в Америці, там живе Влад Яма, який дійсно займається волонтерством.

Тобто, зараз у співаків України є величезна можливість заспівати на сцені США. Для когось це була дійсно мрія всього життя, а тепер вона стала досяжною. Тож, тепер Святослава Вакарчука почує та побачить Американська сцена.

Тож, як ми бачимо, багатьом артистам війна дає поштовхи до розвитку та реалізації, тому, тут можна сказати лише, що вони молодці й роблять важливі речі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.