Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зустрічається в готелі з невідомим чоловіком (ФОТО)

Катерина Репяхова молода дружина народного українського співака Віктора Павліка. Дівчина активно веде свій блог у соціальній мережі instagram, де розповідає про своє життя.

Катя стала достатньо популярною через шлюб з Віктором Павліком, який є значно старшим за неї. Таких історій насправді у житті багато, але публічні люди завжди під прицілом, і саме вони підпадають під хвилю критики. І хоча Катя з Віктором вже давно разом, вони досі чують на свою адресу багато неприємних слів. Та на щастя, є й ті, хто щиро полюбив пару Катерини й Віктора та підтримує їхню пару в усіх проявах.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Але ймовірно у парах з великою різницею у віці присутні ревнощі, і в першу чергу вони є уу чоловіка, адже найчастіше у таких парах старшими є саме вони. Та за всі роки своїх стосунків Катя жодного разу не ділилась історіями про ревнощі від Павліка. Тому, можна зробити висновок, що артист повністю довіряє свої молодій обраниці.

Скоріш за все приводи для ревнощів раніше були у Каті, але саме колишня дружина Віктора, яка довго не могла залишити у спокої свого колишнього з молодою обраницею та псувала їм постійно життя.

Та от днями Репяхова показала досить цікавий кадр у своїй історії instagram. Річ в тому, що Катерина показала фото, на якому вона разом з сином Михасиком зустрічає невідомого чоловіка у готельному номері. Звісно, це викликало велику зацікавленість у публіки Катерини. Але й цьому є логічне пояснення, тому що фотокартку Катя підписала так:

“Повертаємося у вчорашній день. Зустріч з другом”

Історія Каті
Історія Каті

І якщо придивитися до обличчя чоловіка, то він доволі часто демонструє обличчям у історіях Репяхової. І саме цей чоловік часто дарує подарунки сину Павліка та Катерини.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.