Птушкін, Wellboy, Скуратов та інші Антони шоу-бізнесу створили хор та збирають на авто для ЗСУ (ВІДЕО)

За останній рік в нашій країні з'явилась нова офіційна професія – волонтер. І ним може стати будь-хто, головне мати змогу знаходити те, що порібно, а також, вміти робити благодійні збори і знати кому, де, і що потрібно.

Основна маса зборів йде на потреби ЗСУ, оскільки всі ми розуміємо, що на фронті техніка швидко може перетворитися на куски металу, а чоловікам потрібно якось виходити з ситуації. Саме тому вони звертаються до своїх близьких, друзів, знайомих, громадських діячів, артистів та штабів, які можуть допомогти швидко й оперативно придбати необхідне для захисту країни.

Щодня ми бачимо в соціальних мережах неймовірну кількість зборів, всі вони різні. І різниться сума та потреба, а також, батальйони. Насправді варто визнати, що наш народ наймогутніший, бо скільки часу вже триває війна, а ми не зупиняємося та не припиняємо боротися за свободу. Люди працюють і частину грошей відправляють за ЗСУ.

Звісно, що публічні люди мають більше можливостей допомоги армії, адже у них є велика аудиторія, на яку вони мають вплив та формують думки. Багато зірок українського шоу-бізнесу займаються благодійними зборами для військових. І кожен робить це по-своєму.

Так, наприклад, днями Антон Птушкін, Антон Wellboy, Антон Скуратов, Антон Тимошенко й Антон Мурафа створили хор “Антон – криве колесо” та заспівали хором авторську пісню.

“Антон – Криве колесо – народна українська пісня, якою здавна збирали донати. Тому ми, Антони України, об’єдналися у цьому вокальному кавер-номері, щоб зібрати гроші на ЗСУ”

Це досить цікавий хід, адже ще ніхто не збирав відомих людей з однаковим ім’ям заради того, щоб зробити збір масовим та швидше його закрити й відправити необхідні речі на фронт.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.