54-річний Юрій Горбунов показався з милицями і розповів про пережиту операцію: відкладати вже було не можна

Юрій Горбунов показався не у "сценічному" вигляді і розповів, що сталося з його ногою. Виявляється, відкладати вже було не можна і ведучий не став.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов багато років працює у шаленому ритмі. Звичайно, зірка має вихідні та відпустки, але завантажений графік дає про себе знати. Будь-яка знаменитість прекрасно знає, наскільки важким є данний сегмент діяльності і як він впливає на здоровʼя. Спочатку ти заробляєш мільйони, а потім добру частку можеш віддати на оздоровлення.

Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

Юрій Горбунов показав милий сюрприз від 7-річного сина
Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

Юрій Горбунов не поспішав ділитися зі своєю публікою правдою про власний стан. Але журналісти спіймали його з милицями. Відповідно, зірці довелося давати коментар.

Виявляється, він пройшов через операцію. Вона потрібна була давно, але відкладалася через стан здоровʼя. Зараз шоумен проходить реабілітацію і намагається слідувати порадам лікарів.

“Це побутова травма! Домашня, банальна побутова травма. Але операцію довелося відкладати, бо я знімався. Ось знявся і зробили операцію. Тепер уже, як бачите, реабілітація на ногах, що також не дуже добре”

Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

І все ж таки зірка не став приховувати, що занедбав свою ногу та працював з хворою кінцівкою. Травма виявилася побутовою.

Чоловік не став ділитися деталями і обійшовся загальними відомостями, аби шанувальники за нього не хвилювалися.

Нагадуємо, що 2 роки тому його дружина Катерина Осадча евакуювалася разом з дітьми до заходу України, але Юрій Горбунов відмовився та повернувся до Києва. Після цього він одразу приєднався до колективу ранкового шоу, а тому знову став працювати в прямих ефірах. Колеги прийняли його з розкритими обіймами, і до сьогодні він продовжує заробляти у даному слоті. Юрій не став приховувати причину такого кроку. Мовляв, необхідно було утримувати свою сім’ю. Катерина на той момент вже відмовилася від Світського життя.

Схожі статті

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?

Шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 40 років: за 15 років кар’єри ведучий став зіркою багатьох каналів

Телеведучому Володимиру Остапчуку, який засвітився на головних телеканалах України, виповнилося вже 40 років! Нині він продовжує вести ранкове шоу, а ще чекає на народження третьої дитини.