Екс-дружина Остапчука Горняк показала себе в дитинстві з манікюром – Полтавської ще і в проєкті не існувало

Життя нотаріуса Христини Горняк після шлюбу з Володимиром Остапчуком не буде, як раніше. Тепер до її персони прикута особлива увага її підписників та сучасних ЗМІ.

Все починається змалечку: перші слова, ходьба та прояви своєї індивідуальності через призму улюблених занять. Христина Горняк все більше ділиться потаємним зі своєю аудиторією та навіть продемонструвала, який вигляд мала в дитинстві.

Нотаріус родом зі Львову. На світ дівчина з’явилася у 1987 році, а вищу освіту поїхала здобувати до столиці в університет Тараса Шевченка. Дівчина навіть після шлюбу з відомим телеведучим Володимиром Остапчуком не вважала себе публічною особою. Тому, не любить давати інтерв’ю та коментарі з приводу життя, яке її пов’язувало з шоуменом.

Майбутнє подружжя, а згодом вже колишнє познайомилося у 2019 році, коли Володимир працював тамадою на весіллі подруги Христини в Італії. Все сталося доволі швидко й у 2020 році закохані зіграли весілля в одному із заміських комплексів в Києві. Проте у 2022-му шлюбна ідилія закінчилася розлученням.

Цікаво, але причину ані Горняк, ані Остапчук повідомляти пресі не стали. Хоча жінка довго переживала розрив з публічністю і не підпускала нових чоловіків для будування нового життя. Зараз жінка стверджує, що готова до нових стосунків, адже вдалося відпустити минуле.

Христина Горняк показала себе в дитинстві з манікюром

Заглянемо ще в більш потаємне, адже жінка показала, як виглядала ще зовсім маленькою. На світлині Христина зазначила, що ще тоді обожнювала яскравий червоний манікюр, що передалося в доросле життя.

Дівчинка з музичним інструментом в руках постала в яскравій помаранчево-білій сукні та світлим волоссям, а не темним, який має зараз.

Христина Горняк показала себе в дитинстві з манікюром

Цікаво, що нова кохана Остапчука Катерина Полтавська на 16 років молодша за самого телеведучого. Тому, в їхньому дитинстві ні Христина, ні сам Володимир з Полтавською ніяк не могли познайомитися через різні часові межі.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.