Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу, який проміняв її на старшу жінку: блакитноокий блондин-москвич

Знаменита українська співачка Аліна Гросу є рекордсменкою в українському шоу-бізнесі по короткотривалості шлюбу. З благовірним Олександром Комковим вона була разом лише півроку.

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримувала вищу освіту в москві. Дівчина поставила свою музичну кар’єру на паузі для того, щоб набратися досвіду та знань і повернутися на батьківщину професіоналом. Під час навчання у російській федерації відбулося її знайомство з першим чоловіком Олександром Комковим.

Які деталі свого шлюбу ховала Аліна Гросу
Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Молода людина не міг конкурувати з артисткою у багатстві та статусі, але одразу ж привернув її увагу і незабаром став її обранцем. Який саме бізнес є у Олександра Комкова невідомо, однак інсайдери з його оточення розповідають про його звʼязок з IT-технологіями. Весілля зіграли на широку ногу, в Італії. Згодом стало відомо, що батьки Аліни витратили на торжество 100 тисяч євро.

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Аліна Гросу зізналася, чому вони з колишнім чоловіком не стали сім'єю
Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Втім, ні наявність грошей, ні нерухомості, ні слави не допомогли парі знайти щастя у союзі. Через півроку Аліна Гросу публічно повідомила про те, що розлучається. Приховувати причину розставання дівчина не мала і наміру. Гросу публічно розповіла, що чоловік попросив у неї паузи в стосунках, а сам тимчасово зібрав валізи та рушив до коханки, яка була вдвічі старшою за нього. Коли взаємини з новою жінкою не склалося, він намагався повернутися додому, однак Аліна його не прийняла.

При цьому виконавиця прозору натякнула на те, що Олександр був альфонсом і одружився з нею не через свої почуття та кохання. Мовляв, під час спроби примирення зі співачкою, він заявив, що кожна його наступна обраниця багатша за попередню.

Зараз Олександр Комков одружених і навіть виховує дитину. У цьому чоловік випередив співачку.

Аліна Гросу розповіла, чому не прийняла назад колишнього чоловіка Комкова
Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Тим часом Аліна намагалася побудувати сім’ю з іншим росіянином — Романом Полянське. Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік закрив доступ до своєї сторінки і поводився доволі дивно. Лише через рік стало зрозуміло, що пара дійсно порвала стосунки, а Роман повернувся в москву. Там на чоловіка чекала колишня дружина та дитина від попереднього шлюбу.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.