Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт, у якому одразу двоє дитинчат: несподіваний сюрприз від долі

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс поділилася архівними кадрами, на яких вона постала вагітною та вразила спогадами про своє цікаве положення.

Коли Неля Шовкопляс з’явилася на екранах, вона вже була матір’ю двох дітей. Тому шанувальники не мали можливості стати свідками настільки важливої та особливої події у житті зірки як вагітність.

Неля Шовкопляс у цьому питанні дивовижна матір, адже коли її хлопчики-двійнята були ще зовсім маленькими, вона пішла вчитися та пройшла кастинг на ранкову програму на телеканалі “1+1”. Хоча діти забирають масу сил та часу, потребують уваги і часто стається забирають на себе усі мамині зусилля, Неля змогла усе це розподілити таким чином, що і кар’єра і материнство не заважали одне одному.

Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт

Ще більш дивовижним є той факт, що її діти відрізняються доволі високою активністю. Неля зазвичай відводить хлопців на вулицю на ігрові майданчики, де вони можуть вдосталь набігатися та награтися.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт

Що ж стосується вагітності, то у цьому питанні Неля Шовкопляс не залишила своїх шанувальників і неодноразово ділилася архівними кадрами, на яких постала у цікавому положенні. Безумовно, цей особливий стан їй дуже пасував, і вона виглядала чарівно.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт

Поки що Неля не говорить про те, чи хоче народити ще дітей, чи бажає повторити цей незабутній досвід, тощо. Але безумовно її фанати мріють почути про ще одну щасливу новину.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Неля Шовкопляс, як і інші зіркові матері була змушена евакуювати своїх дітей. Втім, зірка обрала захід України, де хлопці перебували досить тривалий час. Сама Неля незабаром повернулася в столицю де продовжила вести ранкові ефіри. Спершу було важко, адже телеведуча постійно їздила на вихідних до дітей і долала неймовірні відстані аби побачитися зі своїми спадкоємцями. Однак згодом, коли в Києві стало більш-менш безпечно, Неля все ж таки наважилася повернути хлопчиків в столицю і возз’єдналася з ними. Де увесь цей час знаходився її чоловік достеменно невідомо, адже Неля намагається захистити його від публічності та зайвий раз нічого не розповідає про благовірного. Відомо, що саме завдяки йому свого часу телеведуча перебралася у Київ, адже її обранець отримав нову роботу. Це стало поштовхом і для зірки, яка незабаром змогла потрапити на телебачення.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?