Проміняла Влада Яму на молодого танцюриста: Наталя Могилевська одягла сукню нареченої і щаслива затанцювала

Наталя Могилевська відома українська співачка, яка за всі роки своєї творчої кар'єри змогла заробити звання народної. І це обумовлено великою кількістю прихильників артистки.

Могилевська дуже талановита жінка, яка має хист не лише до співу, а ще й до танців. Оскільки багато років тому саме Наталя брала участь у найкрасивішому шоу України “Танці з зірками”. І тоді її партнером став Владислав Яма, який нині перебуває в Америці й з теплом згадує той час, коли в Україні він мав змогу займатися улюбленою справою.

Могилевська з Ямою
Могилевська з Ямою

На той час Могилевська була молодою, але вже достатньо популярною артисткою, саме тому її запросили на танцювальне шоу. Адже від її пісень сходили з розуму всі українці. Також треки Наталі знали на пам’ять як дорослі, так і діти, бо вони були справжніми хітами. Хоча й зараз пісні артистки мають такий самий рівень популярності, як і раніше.

На той момент Могилевська танцювала разом з Владиславом Ямою, і їхні почуття на паркеті були настільки емоційними, що вони перейшли на новий рівень у реальному житті, за межами паркету та знімального майданчика.

Тож, можна сказати, що саме танці принесли у життя артистки справжнє кохання, яке доволі довго тривало. Але врешті-решт, зіркова пара розійшлась. Але вони змогли зберегти гарні стосунки між собою.

Зараз кожен з них живе своє життя, Яма в США, а Могилевська в Україні. І здається, Наталя знову захопилась танцями, оскільки днями артистка показала, як танцює з молодим партнером. Й до того ж співачка була вся у білому, і цей образ нагадує весільний.

Та якщо поглянути на зачіску Могилевської, то можна зробити висновок, що це архівні кадри. Але образ білого лебедя дуже пасує Наталі та робить її більш свіжою.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.