Як виглядає невістка Софії Ротару: на її місці могла би бути Евеліна Бльоданс, але син розставив приорітети

Легенда радянської та Української естради Софія Ротару виховала сина, який зміг побудувати таку саму міцну сім'ю, як в матері та обрав жінку на все життя.

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко був вихований у атмосфері сімейного щастя, гармонії та цілісності. Неодноразово навіть онуки співачки говорили про те, що мріють створити таку саму родину, і завдяки бабусі мають доволі високі стандарти.

Тим часом Софія Михайлівна шкодувала лише про одне: що обмежилася лише народженням одного спадкоємця. Втім, Руслан мав у своєму житті все, про що деякі юнаки могли лише мріяти. У його батьків були зв’язки, гроші, вони змогли дати йому належну освіту та можливість розвиватися у будь-яких напрямках, які він тільки обере.

Як виглядає невістка Софії Ротару

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку
Як виглядає невістка Софії Ротару

А незабаром Софія Михайлівна отримала і доньку. Руслан Євдокименко привів додому невістку Світлану, яка сподобалася батькам і увійшла в родину назавжди.

Як виглядає невістка Софії Ротару

Але ще декілька років тому увесь шоу-бізнес, затамувавши подих, спостерігав за тим, що породичатися з Ротару може красуня Евеліна Бльоданс, яка на той момент знаходилася на вершині своєї популярності.

Евеліна Бльоданс та Руслан Євдокименко познайомилися у Ялті. Виявилося, що батьки акторки близько дружили з одним із музикантів, який працював у колективі Софії Ротару. Онук знаменитої української співачки був зачарований красою молодої актриси. Тому він почав залицятися. Він водив її шикарними ресторанами і катав на своїй розкішній машині. Але все це не справило особливого враження на Евеліну.

Як стверджує актриса, тоді Руслан Євдокименко більше нагадував розбещеного мажору, ніж надійного та відповідального чоловіка. Тому вона вирішила не розвивати ці стосунки. Хоча перспектива стати невісткою Софії Ротару видавалась їй дуже привабливою.

Натомість Світлана була хоча не знаменита, але з достойної та шанованої родини. І тим не менш, красуня також володіла розкішними зовнішніми даними, а тому немає нічого дивного, що Руслан зупинив свій вибір саме на ній.

Невістка та онука Софії Ротару

Молоді люди декілька років зустрічалися, а потім вирішили побратися. В результаті в цьому союзі народилося двоє дітей: син Анатолій, який був названий на честь дідуся та дочка Софія, яку назвали на честь бабусі.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.