Кацурін годує не тільки Дорофєєву: Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна і Антон Птушкін спробували раціон Наді

Михайло Кацурін відомий український ресторатор і фуд-блогер, який завоював окреме місце у серці Українців. І не лише своїми екзотичними стравами у ресторанах, а ще й просто як творча людина.

Михайло вже давно є достатньо відомою особистістю у світі кулінарного, а ресторанного світу, адже саме він зі своєю колишньою дружиною відкрив ресторани екзотичної, на погляд українців кухні. “Китайський привіт”, “Тайськкий привіт” – це назви ресторанів Кацуріна. І варто сказати, що вони стали досить популярними серед українців, адже їжа там дійсно смачна. Зрозуміло, що в меню є досить дивні позиції, які навряд чи хтось наважиться спробувати, проте, навіть найекстремальніші страви мають попит серед гостей його закладів.

Міша Кацурін пише пісня для Дорофєєвої
Міша Кацурін

Раніше Кацурін жив у Харкові, й саме там він робив найбільше роботи. Але оскільки ресторація – це найчастіше мережа, то згодом він почав відкривати заклади й в інших містах України, і першим після улюбленого Харкова, звісно, став Київ. І це зовсім не дивно, адже він має у столиці багато гарних друзів. З кимось вже не спілкується, але на це дійсно є певні причини.

Та після того, як росія напала на всі території України, в Харкові було залишатися небезпечно, саме тому Міша перебрався до Києва, і тепер його життя базується тут. Зараз чоловік дуже часто бачиться зі своїм другом та колегою Антоном Пушкіним.

Не секрет, що коли у тебе є свій заклад, твоїх друзів звідти не витягти. Саме тому Кацурін залюбки пригощає там не лише Надю Дорофєєву, з якою зустрічається, а ще й Птушкіна, Машу Єфросиніну, Лесю Нікітюк та інших відомих людей шоу-бізнесу.

Леся у ресторані Кацуріна
Леся у ресторані Кацуріна

Так, днями улюблена ведуча Леся Нікітюк показала, що обирає у ресторані Кацуріна  “Китайський привіт”. Леся замовила не одну страву, і всі вони виглядають дійсно дуже апетитно і незвично.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.