Найдивніший учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Олександр Дімітров змінив імідж після шоу: стрижка як у Ектора

На кожний сезон "МастерШеф" приходять різномантні учасники, і кожен з них має свої особливості, але головне, що вони неймовірно готують. Інакше до програми вони б точно не пройшли.

Новий сезон “Професіоналів” знімався вже під час війни, й хоча керівництво каналу СТБ та проєкту переймалися, що учасників може бути мало, вийшло навпаки, адже люди хочуть жити, радіти, працювати, займалися улюбленою справою. І  саме  тому новий сезон вийшов дуже вдалим та, як завжди, цікавим.

Важко не погодитись, що кожен учасник має певну харизму, але є й ті, хто запам’ятовується більше за інших. Так, наприклад в четвертих професіоналах зміг виділитися учасник, на ім’я Олександр Дімітров.

Річ в тому, що за весь свій шлях на проєкті, Дімітров себе доволі дивно поводив. Так, він хлопець спокійний і не тягнув ковдру на себе, проте якась така непомітна дивакуватість у його характері присутня. Та головне, що Олександр готує неймовірно.

Зараз Сашко вже повернувся додому, й зійшов з дистанції під назвою “МастерШеф”, але це не означає, що він слабкий кухар, навпаки. Життя без камер значно відрізняється від життя на шоу. Тому всі, хто в нього повертаються, спочатку роблять справи, які давно хотіли. У випадку Сашка – це нова  стрижка.

Виявляється, хлопець поїхав у Львів і знайшов там для себе цирюльника, так заведено було називати барберів раніше. А оскільки Львів – це старе місто, то не дивно, що там використовують такі слова.

Таким чином Дімітров сміливо повторив на собі зачіску головного судді “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво, адже стрижка дійсно схожа. Проте не є виключенням, що це було ідеєю майстра, який і робив зачіску чоловікові.

Сторіс Саші

Варто нагадати, що Саша пішов з проєкту на достатньо гарній ноті, тому, жодних нарікань до нього немає.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.