Холостячка Злата Огнєвіч досягла бажаного та поїхала у Мексику на запрошення колишнього: “Попереду тиждень”

Злата Огнєвіч відома українська співачка, особисте життя якої, цікавить багатьох, оскільки вона брала участь у шоу "Холостячка", де так і не змогла віднайти своє щастя з обранцем у фіналі.

Злата дуже цікава особистість, по-перше, вона жінка, яка дійсно знає собі ціну, по-друге, Огнєвіч неймовірно талановита співачка. І вона має особливий тембр голосу, який ніхто не зможе повторити. Саме тому її дуже цінують па люблять слухачі й колеги. Та крім творчого шляху, всіх дуже цікавить саме особистість співачки, тобто, яка вона в реальному житті, що любить, з ким товаришу, та чим дихає крім музики.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Коли Злата була головною героїнею другого сезону “Холостячки”, вона мала змогу познайомитись з великою кількістю різних чоловіків, які прийшли на шоу заради того, щоб показати себе та завоювати увагу і прихильність артистки. Але, як відомо, наше серце може обрати лише одну людину, до якої буде відчувати певні емоції, які називають коханням або закоханістю. І на жаль, не завжди мозок вчасно може зрозуміти, що це пастка.

Злата дійсно змогла закохатися, але заради цього відчуття, вона пізнавала учасників, з кимось відразу складалась гарна дружба, і це було очевидно, хтось їй подобався, а до когось були незрозумілі відчуття. Теж саме стосується й самих учасників, адже кожен з них прийшов на шоу з особистою метою.

Так, наприклад, нинішній друг Огнєвіч Андрій Хветкевич прийшов на шоу заради того, щоб розібратися в собі і зрозуміти, хто йому подобається насправді. Звісно, ми всі бачили, як Андрій був захоплений Златою, але врешті-решт він зробив свій вибір не на користь жінок.

І тепер, Огнєвіч приїхала у Мексику на весілля Хветкевича з його бойфрендом. Про це зірка розповіла у своєму instagram.

Сторіс Огнєвіч
Сторіс Огнєвіч

І насправді це чудово, коли людина живе за своїми відчуттями й не підлаштовується під загальноприйняті рамки. Тож, виходить “Холостячка” допомагає пізнати себе та свої істинні потреби.

Схожі статті