Сидить на бетоні та їсть фаст-фуд: Світлана Лобода вразила фанатів смаковими вподобаннями – ближче до народу

Співачка Світлана Лобода вразила своїх прихильників простотою у своїй поведінці. Знаменитість без зіркових примх куштувала фаст-фуд на вулиці й не боялася це демонструвати.

Зіркове життя нерідко сповнене загадками та деталями, які хочеться дізнатися найпершими. Співачка Світлана Лобода, яка довгий час проживала та будувала свою кар’єру в росії стала на бік України й зараз допомагає їй коштами.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода вразила фанатів смаковими вподобаннями

Артистка організовує концерти країнами світу, показує це у власних соціальних мережах. Але знайшлися українські знаменитості, які такій щирості та каяттю не вірять. Гуморист, відомий актор з Кварталу Євген Кошовий негативно висловився в бік Світлани, мовляв, вона просто зрозуміла, що їй в росії нічого не світить, тому вирішила повернутися додому. Коментарів на це героїня нашої статті ніяких не давала.

Світлана Лобода вразила фанатів смаковими вподобаннями

Так, на власній сторінці в соціальній мережі Instagram співачка показала цікаву світлину з дуже несподіваним фактом про неї саму. Прихильники, які давно стежать за Світланою та її життям були переконані, що їхня улюблениця харчується правильно, доглядає за своїм тілом та здоров’ям, ходить переважно в дорогі заклади, аби підтримувати гідний статус.

Нове фото розвіяло ці міфи, адже артистка сиділа на бетоні, на відкритому повітрі та показала, як дозволяє куштувати собі смачний бургер. В коментарях зірка отримала приємне здивування від користувачів. Всі зрозуміли, що Лобода без зіркових забаганок може дозволити собі таку їжу.

“Ти справді це їла?
Радує, що людина, яка має гарний вигляд інколи таке їсть;
Простушка наша;
Теж так люблю”, – пишуть в коментарях підписники.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.