Втомлений вигляд: Надя Дорофєєва продемонструвала свій улюблений мейкап – для Кацуріного не старається

Співачка Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом повністю змінила стиль одягу та напрямок у творчості. Тепер показала, який мейкап обожнює в повсякденності.

Останні події життя наразі справжнє випробування для кожного українця. Багато сімейних пар не витримали такого натиску на свою свідомість, тому пари, які здавалися такими міцними та люблячими опиняються на межі або вже розлучилися.

Артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес у 2022 році прийняли складне, але необхідне для себе рішення розірвати багаторічний шлюб. Зараз вони не шкодують за це, адже обидвоє зустріли нове щастя в обличчі старих друзів.

Стосунки Наді з ресторатором Кацуріним викликали у публіки подвійні відчуття. Одні обвинувачували її, що влізла в чужу сім’ю, інші говорили, що він повністю змінив її звички, стиль одягу, а треті навпаки – бажали щастя новоспеченій парі.

Надя Дорофеєва та Міша Кацурін

Надя Дорофєєва продемонструвала свій улюблений мейкап

У своєму блозі в Instagram жінка показала, як любить фарбуватися у повсякденності. Ймовірніше за все, вдома та в колі найближчих, зірка обожнює повний мінімалізм на обличчі.

Бачимо, що співачка постала майже без мейку, лише тональний засіб та рум’яна на щічках перекриває усі недоліки та втомленість знаменитості. Зазначимо, що природна краса завжди в трендах, тому юзери не могли не помітити, що Надя може виглядати прекрасно навіть без тонни косметики на своєму обличчі.

Надя Дорофєєва продемонструвала свій улюблений мейкап

Нагадаємо, що нещодавно в мережі з’явилися чутки, що Дорофєєва з новим бойфрендом Кацуріним збираються одружитися, адже на безіменному пальці співачки виднілася каблучка. Проте підтвердження цьому прихильники не отримали.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.