Переможниця Холостяк-11 Анна Богдан притисла до себе білокурого малюка і вразила зізнанням: вже народила?

Знаменита українська блогерка та переможниця романтичного шоу Холостяк Анна Богдан вразила мережу новими кадрами, на яких показала, як проводить час з малюком.

Анна Богдан — одна з небагатьох учасниць романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, яка дала надію глядачам, що побачене ними на екрані все ж таки може бути правдою. Разом з Михайлом Заливако Богдан зустрічалася після фіналу достатньо довго, і лише після початку повномасштабної війни в Україні пара заявила про те, що прийняла рішення розірвати стосунки.

Аня Богдан показала свою маму
Анна Богдан притисла до себе білокурого малюка

Анна Богдан притисла до себе білокурого малюка

Із завершення сезону пройшло вже 2 роки. За цей час Анна змогла втримати свою аудиторію, а також рівень своєї популярності. Богдан активно веде власний мікроблог, за яким спостерігають десятки десятки тисяч українців. У ньому вона показує своє повсякденне життя, придбання, догляд за собою, подорожі, тощо. В цілому, даний формат називається “LifeStyle”.

Безсумнівно, Анна, коли прийде час, буде показувати своїм підписникам і найважливіші події зі свого життя, такі як весілля, вагітність, пологи та материнства. Так вчиняють майже всієї колеги, і даний контент користується особливим попитом.

Анна Богдан притисла до себе білокурого малюка

А поки у Анни немає власних дітей, вона залюбки показує фанатам, як проводить час з дітьми найрідніших їй людей. Зокрема, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала, як доглядає за хлопчиком Юліком.

Неозброєним оком помітно, що малюк прекрасно ладнає з Анною, насолоджується її компанією і почувається абсолютно щасливим разом з нею. Богдан також не скупилася на компліменти до дитини навіть публічно.

Нагадуємо, що Анна Богдан та Михайло Заливако так і не розповіли публіці, що між ними сталося насправді. Екс-закохані поводяться доволі таємничого, коли мова заходить про їхні стосунки, а також уникає провокаційних та скандальних питань. Після розставання молоді люди декілька разів засвітилися разом, чим посприяли пліткам про возз’єднання. Але насправді жодного примирення не сталося. Натомість кілька разів молоді люди дозволяли собі їдкі висловлювання на адресу екс-партнера.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.