Потап показав свого дорослого сина від колишньої, який на нього не схожий – на жаль, не від Каменських

Український продюсер Олексій Потапенко до шлюбу зі співачкою Каменських проживав з Іриною Горовою, з якою має спільного нащадка – Андрія. Підписники стверджують, що хлопець копія матусі.

Зірковий шлюб бізнеследі Горової та музичного виконавця Потапа, колишні розірвали у 2014-му році, проте публіці вирішили розкрити всі карти лиш у 2016-му. Єдине, що об’єднує медійних персон – спільна робота та їхня дитина.

Юзери соціальних мереж більш ніж переконані, що розлучницею стала нинішня дружина Потапа, з якою вони майстерно приховали свій роман від ЗМІ – Настя Каменських. Свою долю нитками шлюбу пов’язав зі співачкою у 2019 році.

Ірина Горова жінка, з життєвим досвідом, яка була заміжньою двічі. Вперше відчула статус дружини у 16-річному віці, де з’явилася на світ донька Наталя, яку Потап прийняв та виховував, як свою рідну.

Другий офіційний шлюб з Потапом ощасливив Горову, адже було все: взаємне кохання, спільний бізнес, а згодом ще й єдиний нащадок Андрій. Тому, після розриву Ірина болісно переживала розлучення з Олексієм, але зрештою, відпустила чоловіка. Зараз експодружжя знаходяться у дружніх, батьківських відносинах, без неприязні та претензій від минулого.

Ірина Горова полишила Україну
Олексій Потапенко та Ірина Горова

Потап показав свого дорослого сина від колишньої

Так, на власній сторінці в Instagram автор та виконавець пісень показав свого вже дорослого 14-річного сина Андрія, якого народила йому колишня. Всі з нетерпінням чекають, коли маленьке щастя подарує йому і Каменських, але поки цього не сталося.

На світлині видніється, як хлопець змужнів та виріс. Більшість підписників стверджують, що син схожий на маму Ірину, але аж ніяк не на Потапа. Хоча є й такі, хто став на захист й запевнив, що риси Олексія на обличчі Андрія теж проявляються.

“Копія мами;
Гарний хлопець;
Мамина копія;
Син копія тата, уважно придивіться;
Мамині очі, з татовим поглядом”, – пишуть користувачі Instagram.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.