Соловій та Жадан вийшли разом у люди після злитих фото, де вони тримаються за руки: поет аж почервонів

Відома українська співачка Христина Соловій та поет Сергій Жадан не так давно попалися під час маленької прогулянки.

Після виходу відеокліпу Христини Соловій, в якому поет Сергій Жадан зіграв роль її коханця, а також у сцені, у якій вони досить довго цілуються в губи, мережею розповзлися чутки про роман між виконавицею та зіркою української літератури. Але як з’ясувалося пізніше, це був не кінець історії.

Так, на тлі того, що ЗМІ стало відомо про розлучення письменника з його другою дружиною Іриною Куніциною у соцмережах з’явилося відео, на якому він та артистка гуляли разом та трималися за руки. ЗМІ нарекли цю зустріч “побаченням у кущах”.

“Ховалися у кущах і випадково застали отакі драми, скандали, інтриги шоу-бізу. Але не робіть як я і не знімайте Жадана з-за кущів, бо це ну дуже некультурно і точно зовсім не по-дружньому”, – повідомила користувачка.

Жадан гуляє з Христиною Соловій
Христина Соловій та Сергій Жадан вийшли разом у люди

Христина Соловій та Сергій Жадан вийшли разом у люди

Знаменитості ніяким чином не прокоментували знімки, які потрапили до рук преси та звичайних користувачів. Однак вже незабаром з’явилися разом на людях.

Христина Соловій та Сергій Жадан вийшли разом у люди

Сталося це під час конференції. Мова йде про презентацію артбуку письменника “Птах: вірші, що стали піснями”, що відбулася в Львові.

У присутності преси Христина та Сергій не видавали жодних емоцій, і навіть не натякали неможливі романтичні стосунки. Однак, користувачі все одно помітили певну напругу між ними.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Христина Соловій та Сергій Жадан вийшли разом у люди. Кадри з відеокліпу Юність, в якому зірки мали близький контакт

Нагадуємо, що до сьогодні Христина Соловій вела досить закритий образ життя, а про її особисте не було відомо пресі. Хіба що дівчині приписували роман з її колишнім продюсером Святославом Вакарчуком суто через їх тісне співробітництво. Коли зірки розірвали контракт, їхні взаємини також стали набагато холоднішими, хоча Соловій не приховувала, що вони підтримують звʼязок. Зараз Святослав Вакарчук вже має іншу сім’ю, адже розлучився з дружиною Фонарьовою, став двічі батьком і публічно навіть не згадує про свою екс-підопічну, яку колись активно просував.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.