Запалили на повну: як Юлія Саніна та Alyosha виступили на першому півфіналі Євробачення 2023 (Відео)

Вчора відбувся перший півфінал конкурсу "Євробачення". Попри те, що це був лише перший день, виконавці запалили його на повну. Вдалося це зробити не лише учасникам, але й запрошеним гостям.

Євробачення — це одна із наймасштабніший щорічний пісенний конкурс. Більше п’ятдесяти країн обирають найкращих із найкращих, аби вони гідно представили свою батьківщину. І ось вчора стартувало “Євробачення-2023”. Глядачі та фанати по всьому світу вже встигли сформувати свій список фаворитів. Дехто з учасників отримали шалену популярність та прихильність тисячі людей.

Особливість цього річного конкурсу полягає в тому, що він проводиться не на території країни-переможниці. В Україні організовувати “Євробачення” було надзвичайно небезпечно через постійні обстріли росії. Тож цьогоріч дійство відбувається в Ліверпулі. Окрім представників різних країн, виступити а сцені мали змогу українські співаки, які вкотер розповіли світові про трагедію в Україні.

Вчора, 9 травня, на першому півфіналі по-справжньому запалили Юлія Саніна та співачка Alyosha.

Фронтвумен гурту “Hardkiss” виконала нову пісню під назвою “Маяк”. У виступі було прекрасно все — починаючи від рок-мотивів композиції, закінчуючи прекрасним танцем шоу-балету.

Крім того, зовнішній вигляд співачки викликав чималий ажіотаж. Юлія з’явилась на сцені довгій шкіряній чорній сукні, на подолі якої зображені язики полум’я. В коментарях під записом виступу прихильники засипали дівчину компліментами. Серед них було чимало українських зірок: Оля Цибульська, Джамала, Леся Нікітюк, Ксенія Горб та багато інших. Свою оцінку залив навіть офіційний Instagram-акаунт “Євробачення”.

Співачка Alyosha вразила глядачів не менше. У 2010 році вона представляла Україну на конкурсі. Попри те, що дівчина не здобула перемогу, вона запам’яталась фанатам “Євробачення”. Цього разу Alyosha виконала пісню “Ordinary world” разом Ребекою Фергюсон. Свою пісню співачка присвятила всім українським матерям, які були змушені покинути Україну через війну. Частиною її виступу став сигнал повітряної тривоги, якій занурив присутніх в наші реалії. Глядачі ледь стримували сльози.

Окрім співів, співачка продемонструвала чуттєву танцювальну постановку, яка розповідає історію закоханої пари, яку розлучила війна. Коментарі під відео з виступом переповнені захватом та словами підтримки України. Користувачі пишуть, що пісня і танець просто розривають серце.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.