Як виглядає тато Кузьми Скрябіна Віктор Кузьменко: літній чоловік з аристократичною сивиною (ФОТО)

Легендарний Кузьма Скрябін завжди був максимально відвертий та щирий зі своєю аудиторією, а тому давно познайомив її зі своїми батьками. Як виглядає його тато?

Загибель музиканта його батьки Віктор та Ольга Кузьменко пережили неймовірно важко. Пізніше, щоб заглушити біль, жінка написала книгу про сина “Моя дорога птаха”. І саме Ольга Кузьменко стала ініціатором того, щоб гурт Скрябін знайшов нового вокаліста та продовжував справу її сина.

Батько покійного музиканта спілкується з журналістами на порядок менше, однак розповідає все як на духу. Після втрати сина родина сфокусувалася на онучці Барбарі, яка також не могла прийти до тями через смерть батька. Але міцна підтримка, любляча сімʼя, а також ніжність у родинних взаєминах загоїли біль.

Як виглядає тато Кузьми Скрябіна

Як виглядає тато Кузьми Скрябіна

Андрій Кузьменко безумовно дуже схожий зовнішньо як на матір, так і на батька. В обличчях Віктора та Ольги легко можна знайти риси виконавця. Наприклад, усмішка поглядом, яку він успадковував саме від свого тата. Батько серйозно вплинув і на життєвий шлях Андрія, адже хлопчика оточувала творчість.

Віктор Кузьмич має технічну освіту і все життя працював інженером у хімічній промисловості. Але завжди було місце та простір і для мистецтва. Сім’ю Кузьменка пов’язувала спільна творча жилка. Усвідомлюючи важливість вивчення іноземних мов, батьки віддали сина до школи з акцентом на англійську мову. Одночасно маленький Андрій навчався грі на фортепіано у музичній школі на вимогу матері. Самого хлопчика музика зовсім не цікавила.

Коли Андрію виповнилося 20 років, сім’я захопилася виготовленням глиняних дзвіночків, які згодом розписували народними візерунками. Цим ремеслом сім’я захопилася після туристичної поїздки до Вільнюса.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Нагадуємо, Андрій Кузьменко загинув 8 років тому під час дорожньо-транспортної пригоди. Музикант повертався пізно ввечері з концерту і зіштовхнувся з молоковозом. Чоловік довго очікував на швидку допомогу, але так і не дочекався.

Матір Кузьми впевнена, що це сталося не просто так і відкидає імовірність фатального збігу обставин.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.