19-річний Костя, 8-річний Лука і 2-річна Агата: Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей від Джанабаєвої

Знаменитий російський виконавець Валерій Меладзе вперше за довгий час показав усіх своїх дітей, яких йому народила Альбіна Джанабаєва. Детальніше в матеріалі.

Багатодітним батьком Валерій Меладзе став дуже давно. На даний момент у уродженця Києва, який більше 10 років проживає у російській федерації аж шість спадкоємців. Трьох йому народила його друга дружина Альбіна Джанабаєва.

Так, найстарший Костянтин з’явився на світ ще за часів, коли навіть у шоу-бізнесі не знали про Роман Меладзе та вокалістки, що на той момент не була відомою широкій аудиторії. Вже пізніше Альбіна Джанабаєва стала суперзіркою, а оточуючі почали активно підозрювати зірок у любовному зв’язку.

Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей від Альбіни Джанабаєвої

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей від Альбіни Джанабаєвої

Коли хлопчик підріс його батьки все ж таки вирішили, що необхідно створити справжню родину. Валерій Меладзе прийняв рішення піти від дружини Ірини, яка вже дізналася про зраду, що тривала довгими роками. І хоча діти від попереднього шлюбу прийняли вибір тата, і не без складнощів, але пробачити його нову обраницю вони не змогли. Альбіна досі не може завоювати їхні серця.

А вже після розпису на світ з’явився другий син Альбіни — Лука. Зараз хлопчику 9 років. А головним скарбом в родині є маленька принцеса Агата, яка з’явилася на світ не так давно.

Вперше Меладзе забув про все і почав створювати контент, який присвячував своєму батьківство. Агата — дочка виконавця, яка найбільше світилася у його оточенні публічно.

Після початку повномасштабної війни в Україні новини про сім’ю почали потрапляти до преси рідко. Подейкували, що чоловік залишив свою родину та покинув російську федерацію, Альбіна натомість прийняла рішення надалі жити в москві разом з дітьми. Але декілька місяців тому співак оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейне фото, на якому показав, як вони всі разом обідають за одним столом.

Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей від Альбіни Джанабаєвої

Родина виглядала неймовірно щасливою, що одразу ж поставило крапку чутках про розлучення пари. У кадрі всі так чи інакше контактують одне з одним, виражаючи прив’язаність та любов.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.