Екс-зірка Нового каналу Олена Філонова засвітила округлий животик та розповіла про вагітність: “А що робити?”

Колишня зірка Нового каналу, а нині популярна блогерка Олена Філонова отримала шквал хейту за фотографію у шовковій сукні. Що сталося і як відреагувала знаменитість?

Тільки-но красуня Олена Філонова з’явилася на екранах українців, їй одразу ж вдалося завоювати любов публіки. Вона створювала сюжети розважального та пізнавального характеру, а її основною аудиторією були жінки. Журналістка пізнавала різні методи досягнення ідеалу, намагалася схуднути на очах усієї країни, випробувала на собі найрізноманітніші бьюті-лайфхаки і з часом стала невід’ємною частиною вітчизняного шоу-бізнесу.

Олена Філонова засвітила округлий животик

Олена Філонова
Олена Філонова засвітила округлий животик

Філонова могла процвітати на Новому каналі і надалі, однак конфлікт з продюсерами все кардинально змінив. Молода жінка прийняла рішення, що буде заробляти гроші та просуватися у медійному просторі самостійно, а тому повністю перейшла у блогерство. І досягла успіху!

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються новий контент найрізноманітнішого характеру. Але в цілому Олена Філонова дотримується лайфстайл змісту.

Зокрема, саме цей вид блогерства як правило приносить найбільшу кількість хайтерів, адже блогер показує свій побут, свій образ життя, ділиться власними думками. Наприклад, нещодавно Філонова оприлюднила у своємублозі нове фото. У кадрі зірка постала у розкішній рожевій сукні з шовку або атласу, завдяки якій можна було побачити реальну фігуру знаменитості.

Однак, знайшлися підписники, яким кадр прийшовся не до вподоби, а все тому, що вони помітили у Олени округлий животик. На зауваження Філонова відреагувала одразу, підкресливши, що це абсолютно нормальний та природній стан для жінки, так само, як і вагітність.

Олена Філонова засвітила округлий животик
Олена Філонова засвітила округлий животик

Нагадуємо, більше року тому Олена Філонова потрапила у гучний скандал у зв’язку з провокаційним контентом, який був зроблений під час похорон її подруги. Блогерка зробила декілька кадрів на безпосередньому похованні жінки, за що нарвалася на хвилю критики своєї поведінки.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?