Господаря вдома немає: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як збирає дитячі меблі з мамою

Катерина Репяхова молода та дуже відома українська блогерка. Життя якої стало цікавим для широкої аудиторії завдяки шлюбу з Віктором Павліком.

Катерина дуже відверта зі своїми підписниками, вона розповідає майже всі події, які з нею відбуваються. Оскільки вона є молодою мамою, то життя сина Михасика займає велику частину її контенту. А також часто в історіях Катерини можна побачити Віктора Павліка. Зазвичай дівчина розмовляє з чоловіком на різні теми й ділиться його думками з аудиторією.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Репяхова вважає, що прихильники мають відчувати відвертість та щирість. І це правильно, адже саме таких блогерів нині цінують. Ми всі хочемо бачити з екранів простих людей, які досягли у своєму житті певних висот. І Катерина для багатьох є прикладом. Звісно, що без Павліка її шлях був би складніше, але ж працює вона сама.

У дівчини є власний бренд дитячого одягу, який вона розробила заради того, щоб її син одягався якісно та стильно. Цій справі Катерина приділяє багато свого часу, адже в цей проєкт вона вкладає душу і багато любові.

І зв’язано, як в будь-якій родині більше часу з сином поводить вона. І це зрозуміло, тому що Віктор Франкович часто їздить з концертами та не буває вдома. Саме через це іноді Каті доводиться брати на себе вирішення різних питань і побутових також.

Так, днями Репяхова показала, як власноруч збирала стілець для сина. Це загалом чоловіча справа, але хто сказав, що жінкам це не по плечу? Дівчині допомагала її мама та інструкція. І стілець був зібраний правильно.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Тож, тепер Михасик задоволений своєю новинкою вдома, а Катерина довела, що сучасні жінки дуже самостійні та можуть зробити абсолютно все, якщо це їм потрібно.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.