Дружина Потапа Настя Каменських показала свою матір та їх схожість – в 68 років виглядає, як молода дівчина

Співачка Настя Каменських вразила публікою новою світлиною. Жінка показала, як молодо виглядає її матуся у свої 68 років. Схожість найрідніших справді вражає.

Яким би успіх не здавався солодким та шаленим, скільки б гонорарів зірки не отримали за свою роботу, завжди хочеться повертатися в рідне місто, дім, стіни та до людей, які тебе люблять та чекають. Саме батьків не цікавлять ваші статки та статус в суспільстві.

Співачка Настя Каменських вразила прихильників, як виглядає найрідніша людина, її матуся, яка подарувала найцінніше – життя. На світлині обидвоє посміхалися на камеру, а донька ніжно обійняла жінку зі спини.

У свої 68 років, Лідія має прекрасний, здоровий, доглянутий вигляд. Видніється правильна робота зі шкірою обличчя й зазначимо, без втручань в природну красу. Ніжність та теплота, а ще неймовірна схожість в рисах та міміці двох жінок показано на світлині.

Настя Каменських показала свою матір та їх схожість

Відомо, що Лідія Каменських в молодих роках хотіла побудувати кар’єру співачки й перебувала в складі Національного академічного хору імені Г. Верьовки. Але, на жаль, не склалося, адже завагітнівши, вирішила присвятити час дитині та створенню домашнього затишку. Тепер зрозуміло, від кого Настя перейняла музичний дар та сильний голос.

Настя Каменських з мамою Лідією

Після смерті чоловіка Олексія Жмура знайшла в собі сили жити далі, слідкувати за своїм зовнішнім виглядом та не відставати від модних тренденцій. Обожнює носити красиві вбрання, робити стриманий макіяж, який правильно підкреслює її риси на обличчі та може похизуватися прекрасною, стрункою фігурою. Тому, завдяки цьому Лідія Каменських виглядає значно молодше своїх 68 років.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.