Дружина Юрія Ткача Вікторія показала світлину своїх малюків – невже, крім доньки, з’явився син?

Дружина гумориста, актора "Вечірнього Кварталу" Юрія Ткача Вікторія поділилася милою світлиною зі своїми малюками. Невже в родині сталося поповнення?

Зіркові шлюби часто стають прикладами для багатьох українських сімей, особливо, якщо вони щирі й крізь роки зберігають міцність своїх стосунків. Війна розлучила багатьох, здавалося б, повних гармонії сімей, але Ткачі тримаються завжди разом й показують деталі зі спільного життя.

Дружина Юрія Ткача показала світлину своїх малюків

Цього разу Вікторія Ткач повідомила своїй публіці про невеличку подорож з родиною й замилувала погляд новою світлиною, де вони з донькою ділять спальне місце, по черзі його звільняючи. Показала двох малюків, які мило та солодко ніжилися на місці відпочинку.

“Ці малі вже готові до маленької подорожі. Хто ліг, того і місце”, – поділилася Вікторія.

Дружина Юрія Ткача показала світлину своїх малюків

Таким чином, жінка актора показала чотирилапого друга, якого всією родиною обожнюють – їхнього песика. Вікторія також називає його своїм малюком. Нерідко домашні улюбленці постають для всієї сім’ї, як повноцінний представник родини.

Нагадаємо, що нещодавно подружжя Ткачів розповіли, що не завжди в їхньому шлюбі було розуміння й панувала ідилія. Розповіли, що до народження донечки, вони сварилися через банальні побутові дрібниці: непомитий посуд, коли не вчасно зателефонували одне одному, не повідомили про важливі події тощо. Дійшло до того, що закохані думали, що стосункам прийшов кінець.

Комедійний актор Юрій Ткач не витримав робочих навантажень
Юрій Ткач з дружиною Вікторією

Але тут, Вікторія приносить Юрію тест з двома смужками, де це слугувало певним знаком долі, що вони займалися дрібницями, які легко вирішуються. Тому, можна стверджувати, що поява маленької Лізи стала квитком у нове, щасливе, сімейне життя, яке наразі наповнене теплотою та великою любов’ю.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.