Нікітюк, Осадча, Джамала та інші зірки показали жінок, які подарували їм життя на честь Дня матері 2023

Знамениті українські зірки зробили спеціальні щорічні публікації на честь Дня матері, який святкується 14 травня. Як виглядають жінки, які дали життя майбутнім артистам?

День матері — особливий день, у який люди по всьому світу мають можливість вшанувати працю жінок, які привели на цей світ дітей. За традицією, усі зірки використовують даний інформаційний привід для того, щоб показати шанувальникам найдорожчих жінок у своєму житті.

Іванна Онуфрійчук

Популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук говорить про свою маму нечасто і майже її не показує. Відомо, що на початку повномасштабної війни в Україні вона забрала усю свою сім’ю до Швейцарії. Вочевидь, це стосується і її матері. 14 травня журналістка зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій показала, як виглядають жінки в її сімʼї.

Зірки показали жінок, які подарували їм життя

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк має надзвичайні стосунки зі своєю матір’ю. Її вона лагідно називає мама Кет. А батько в свою чергу отримав прізвисько Ів Сен Іван. Пані Катерина дуже ревно ставиться до особистих меж своєі дочки, і час від часу їх захищає. Так, жінка не одноразово відповідала під публікаціями спадкоємиці хейтерам.

Катерина Осадча

Катя Осадча виросла в інтелігентній та забезпеченій родині, яка змогла організувати для спадкоємиці потужну кар’єру. Змалку Катя займалася моделінгом, а потім вирішила перейти в журналістку, безперечно отримавши підтримку від своїх батьків. На День матері Катя також показала, хто подарував їй життя.

Джамала

Джамала виросла у мусульманській родині і є представником кримсько-татарської нації та культури. Безперечно, її матір відрізняється від класичних українських мам, але тільки не добрим серцем, вродою та любовʼю до свого чада.

Настя Каменських

Настя Каменських з мамою Лідією

Свою маму показала і Настя Каменських, однак з Лідією Каменських аудиторія прекрасно знайома, адже жінка є постійною героїнею влогів своєї дочки.

Тож наприкінці тижня головною темою обговорення стали дорогі зіркові мами, а також виступи на Євробачення. Різноманітність контенту вражає, але він все одно сприймається інакше в умовах війни.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.