Став навколішки публічно і підготував масивну обручку: Марія Яремчук стала нареченою прямо за лаштунками

Марія Яремчук неабияк схвилювала аудиторію своєю появою на Євробаченні, однак за лаштунками також було дуже цікаво, адже артистка взяла на себе роль нареченої.

5 років тому Марія Яремчук неймовірно засмутила своїх шанувальників новиною про те, що її кар’єра буде завершена. Артистка вирішила піти зі сцени через страх публічних виступів. Довго її фанати сподівалися, що виконавиця все ж таки передумає. Однак, цього не сталося.

Марія Яремчук стала нареченою

І лише заради Євробачення Марія Назарівна все ж таки з’явилася на екранах. Але багато чого цікавого сталося і за лаштунками. Так як у зірки була біла сукня для виступу, її постійно порівнювали з нареченою. А у майбутні чоловіки їй приписали виконавця OTOY.

Марія Яремчук стала нареченою

Зіркові колеги почувалися дуже комфортно, а тому з радістю підігрували. Частина матеріалу потрапила і в соціальні мережі, адже з’явилась на особистій сторінці Яремчук в Instagram, а також у безлічі інших членів команди, які були присутні на конкурсі.

Марія Яремчук стала нареченою

Партнер Марії Назарівни ставав перед нею на коліна, тримав її на руках, і навіть підготував для неї обручку, дарма що зі звичайного льоду. Окремо варто відзначити фурор, який справив виступ співачки. Коментатори масовий пишуть про те, що плакали, прослуховують чи її перфоманс.

Нагадуємо, що Марія Яремчук швидко дісталася першого ешелону шоу-бізнесу і подавала великі надії. Природна врода артистки, її талант, команда, яку вона зібрала, а також харизма дуже приваблювали публіку. Останній рік своєї кар’єри вона заспівала дуетом з Олександром Пономарьовим, що мимоволі стало серйозним піаром для співачки, адже артистів почали “шиперити”.

Після того, як Марія Назарівна пішла зі сцени про її особисте життя невідомо абсолютно нічого. За цей час співачка могла і вийти заміж, і народити дітей. Втім, вона тримає публіку та пресу на відстані витягнутої руки, а в своїх соціальних мережах не публікує подібного контенту. Зараз слухачі серйозно сподіваюся, що Яремчук все ж таки передумає і подолає свою фобію заради концертної діяльності.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.