“Олега Винника відгамселили ковбасою в німецькому супермаркеті”: повелителю вовчиць не вдалося сховатися

Не дивлячись на той факт, що Олег Винник вже давно знаходиться в Україні, він все ще залишається одним з головних героїв повістки в українському шоу-бізнесі.

Після зникнення Олега Винника преса та глядачі тривалий час намагалися дізнатися, що ж відбувається з одним з найпопулярніших українських артистів. І лише після того, як його почали засуджувати зіркові колеги, юристка зірки дала ексклюзивний коментар, в якому повідомила, що повелитель вовчиць знаходиться на лікуванні в Німеччині, а проблеми зі здоров’ям, мовляв, почалися задовго до 24 лютого.

Квартал 95 зробив пародію на Олега Винника

Квартал 95 зробив пародію на Олега Винника

Команда зірки також неохоче спілкується з журналістами, і лише Роман Недзельський регулярно повідомляє про те, що бачив зірку, а також про передані ним автомобілі, що відправляються на передову.

Втім, Олег Винник вже стає темою для жартів, як і його колега Потап. Так, нещодавно студія Квартал 95 зробила пародію на артиста, уявивши його зустріч з українкою у німецькому супермаркеті.

За сюжетом, “Винник”, якого зіграв Степан Казанін, прийшов до магазину за продуктами. Там його побачила продавець, її зіграла Тетяна Песик. Вона спочатку дуже здивувалася, а потім видала артисту усі свої претензії.

 “Подивися на нього, ховається! А тепер мені усе зрозуміло. А я думаю, коли сюди приїхала, чого ж пенсіонерки в Німеччині такі з посмішками, з зачісками. Думала, в них пенсія велика. А виявляється, то Винник в Німеччині!” – кричала Песик.

Врешті-решт, герою неабияк дісталося у розіграній сценці. Пригадали і про Потапа та його невдачу з піснею про волонтерів.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег був вимушений скасувати декілька концертів через проблеми зі здоров’ям. Тоді його команда повідомляла, що співак фізично не може поступати, так як має хворобу горла. Що саме відбувалося було невідомо. Пізніше з’явилися чутки про онкологію, але найближче оточення артиста спростувало дану новину.

Хвороба знаменитості залишається великою таємницею для його шанувальниць, а деякі артисти вже поговорять про те, що Винник не збирається повертатися в Україну, адже досі ігнорує усе, що відбувається в українському інформаційному полі.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.