Леся Нікітюк показала свого краша: це не Сергій Притула і навіть не молодий співведучий Роман Міщеряков

Леся Нікітюк молода, амбіційна та дуже відома телеведуча, яка змогла завоювати прихильність українських телеглядачів.

Нікітюк стала відомою завдяки шоу “Хто зверху?”, де стала третьою співведучою Сергія Притули. На той момент Леся ще не мала великого досвіду у веденні розважальних шоу, але в цьому їй якраз допоміг Сергій. Річ в тому, що він направляв її у правильне русло, і тим самим навчав її всьому, що знає сам виходячи зі свого багатолітнього досвіду на поприщі телеведучого.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк

Але оскільки Нікітюк швидко навчається, то зараз можна сказати, що вона має власний стиль ведення передач. І варто сказати, що стиль Лесі дуже до вподоби українським глядачам.

За свою кар’єру Нікітюк співпрацювала не з багатьма колегами. Її співведучими були лише Сергій Притула на шоу “Хто зверху?” Та з Романом Міщеряковим на проєкті “Пара на мільйон”. А також можна вважати, що її закадровим колегою був Олександр Педан.

Так крім парних шоу, Леся має ще й власний проєкт “Le Маршрутка”. Але і там Леся Нікітюк не сама. Адже її супроводжує незмінний водій, на ім’я Богдан Богданович. З ним Леся почувається немов сестра, бо між ними панують дуже теплі стосунки, дружні стосунки.

Саме Богдан також був на гру нового каналу “Є питання?”, ведучою якого стала Нікітюк. Тобто Богдан це частина її команди. І саме він є для дівчини новим крашем. Про це Леся розповіла у своїй сторіс, де показала фотокартку з Богданом.

Сторіс Лесі
Сторіс Лесі

Але цю історію не можна романтизувати, тому що він є просто її колегою та вже дуже близькою людиною, оскільки він є частина її невеликої, але дуже надійної команди, з якою Нікітюк об’їздила майже всю країну.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.