Віталій Козловський вперше показав жінку, яку кохає більше життя: красуня з короткою зачіскою, але немолода

Віталій Козловський відомий український співак, який завоював мільйони жіночих сердець крізь свої пісні та кліпи. Але більше творчості, його прихильниць цікавить особисте життя співака.

У Віталія Козловського навіть на інтерв’ю тема стосунків та особистого життя є закритою. В це не через те, що він щось намагається приховати, він просто не любить говорити про своє щастя або нещастя. Річ в тому, що чоловік вважає, що артист має цікавити людей своєю творчістю, а не особистим життям.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Найгучнішим романом Віталія був Роман з Раміною Есхакзай. Вони дійсно зустрічалися довгий час. І справа навіть йшла до весілля, але щось не вийшло і вони розійшлися. До того ж це було дуже гучно. І саме ці відносини Козловського досі обговорюють у мережі.

Цікавість в тому, що після Раміни у Віталія більше не було публічних стосунків, але це не означає, що він весь цей час був та залишається самотнім. Насправді його на раз бачили у реальному житті з дівчатами. Та от хто вони, знає лише сам Віталій.

Проте попри наявність чи відсутність коханої людини у житті Козловського, в нього є жінка, яку він безмежно кохає і готовий заради неї на все. Ця жінка його матуся. І в житті кожного чоловіка мама завжди буде на першому місці. На це не впливає шлюб та діти. Саме тому, ми в життя зустрічаємо багато випадків, коли мами є перепоною для нормальних сімейних стосунків.

Вчора, в Україні відзначали День матері, і в соціальних мережах у зірок можна було побачити фотокартки з мамами. І одним з них став Віталій Козловський. Чоловік показав фотографію зі своєю мамою.

Сторі Козловського
Сторі Козловського

Варто сказати, що мама Козловського виглядає неймовірно, жіночка має коротке волосся та добрі очі. Й до того ж Козловський трохи схожий на свою маму.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.