Маша Єфросиніна показала, як спілкується з чоловіком, сином та мамою одночасно: всіх розкидало

Марія Єфросиніна відома українська телеведуча, волонтерка й засновниця кількох благодійних фондів. Саме тому Машу поважають в Україні за за її межами, адже людяність завжди цінується.

Маша вже багато років займається благодійністю, вона має як свої фонди, так  є амбасадором різних благодійних фондів. Єфросиніна завжди мала чітку позицію, і ніколи не соромилась її висловлювати. Всі роки своєї популярності, вона фактично розривається між роботою та родиною. Адже для кожної жінки важливо і те, і те і Маша одна з тих, хто змогли поєднати роботу і родину. Виховувати дітей не просто, особливо, коли ти постійно пропадаєш на роботі. Але це не робить її поганою мамою.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Єфросиніна дуже любить всю свою родину та дуже цінує час, який вони проводять разом. Але останній рік розкидав всіх по світу. Марія живе на дві країни Польща та Україна, діти її у Польщі разом з мамою, а чоловік Тимур Хромаєв обороняє нашу країну на фронті.

І родина Маші не єдина в Україні, яка потрапила в таку ситуацію. Звісно це страшно, коли через певні обставини, які тобі непідвладні, твоя родина вимушена жити по різних містах, і навіть країнах. Перший час ведучій було дуже складно тягнути все на собі, адже Тимур міг лише морально підтримати, а жити на щось потрібно. Та ще й морально дуже важко все це переживати. Тому Маша навіть не приховувала образ свого життя в останній час.

Жінка активно відновила свою роботу для Youtube і знімає випуски “Дорослих дівчат”, також не забуває про благодійні проєкти на які збирає кошти. Але робота в Україні, а от діти в Польщі. Тому, днями Єфросиніна показала, як вона одночасно зідзвонюється з сином, мамою і чоловіком Тимур по відеозв’язку.

Сторіс Маші
Сторіс Маші

Виглядає це як сімейне застілля, але вже не в реальному, а у віртуальному вимірі. Це засмучує, але принаймні є хоча б така можливість не втрачати зв’язок та спілкуватися з рідними.

Схожі статті

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.