Українська поп-діва на Євробаченні: образи Тіни Кароль у 2006 і у 2023 – вже не така сором’язлива

Тіна Кароль відома українська співачка, якій точно немає рівних ні в українському шоу-бізнесі, ні у всесвітньому, оскільки вона має власний стиль виконання та неповторний тембр голосу.

Євробачення – це всесвітній конкурс талантів, на який з кожної країни відправляють особливих співаків. Вони проходять не один етап національного відбору, і вигорають найсильніші. Представити свою країну, цілу країну на конкурсі, де на тебе дивиться цілий світ – це неймовірна відповідальність, яка звісно, лякає. Але артисти це люди, які все життя можуть мріяти про участь у Євробаченні.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

З видатних українців можна пригадати Руслану, Вєрку Сердючку, Джамалу, Злату Огнєвіч, Міку Ньютон, MELOVIN, гурт KALUSH, гурт TVORCHI, а також Тіна Кароль, про яку йде мова.

Кароль представляла Україну на Євробаченні у 2006 році, і звісно, з тих пір вона дуже сильно змінилася. Варто нагадати, що Тіна тоді зайняла 7 місце, але це теж гідно, оскільки Україна талановита. Тоді артиска була молода й могла собі дозволити сміливий образ. На Тіні була біла сукня, високі чоботи та її фірмові кудряшки. А також яскравий макіяж.

З того часу минуло 17 років, Кароль вже зовсім не така, тоді вона була молода, сором’язлива, але така ж талановита. Рухи співачки тоді не були настільки розкутими та впевненими, але голос не тремтів.

А вже зараз Тіну можна назвати справжньою дівою, адже її образ на виступі 2023 року був неймовірно елегантним, яскравим, дорослим, жіночним таким та впевненим, саме тому виступ цього року вразив напевно навіть на рівні виступу самих учасників гурту TVORCHI.

І навіть сама артистка побачивши всі коментарі помітила свої зміни та назвала це трансформацією, як зовнішньою, так і внурішньою. І це правда, бо навіть за останній рік співачка неймовірно змінилася.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.