Катерина Осадча показала всіх трьох синів: двоє від Горбунова, один – від імпозантного депутата Поліщука

Зірка 1+1 Катерина Осадча вперше за довгий час показала разом всіх трьох синів й замилувала новою світлиною. Щира сімейна ідилія видніється в поглядах всіх братів.

Катерина Осадча – успішна телеведуча, журналістка, активна діячка, яка допомагає Україні не словом, а ділом. Проєкт “Пошук зниклих” дає шанс українським родинам знову возз’єднатися та знайти своїх половинок, які невідомо, де перебувають під час воєнних дій. Така блага справа дає світлий промінчик надії на хороший хід подій.

Але не лише робота заполонила її життя. Вона вперше чергу мама трьох прекрасних синів від двох чоловіків. Відомо, що перший шлюб з імпозантним, статним депутатом Олегом Поліщуком не склався через різницю у віці, різних поглядах, де не було того взаєморозуміння, на яке очікувала. Проте не шкодує ні про що, адже у 19-річному віці доля подарувала їй старшого сина Іллю.

Далі жінка присвятила себе синочку й будувала кар’єру своєї мрії на телебаченні. Тоді амбіційна Катерина ще не знала, як телеканал 1+1 зведе з коханим усього її життя. У 2017 стало відомо, що зірка вдруге виходить заміж за Юрія Горбунова, якому згодом народила двох дітей – Івана та Данила.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов
Катерина Осадча і Юрій Горбунов

На честь святкування Дня матері, відома телеведуча країна вирішила зібрати усіх трьох нащадків на одній світлині, аби показати, яке справжнє щастя мати такий захист від найрідніших чоловіків її життя. На першій світлині вона зі своєю матусею, а вже наступні демонструють, як змінилися її хлопчики за цей період.

Старший Ілля досить змужнів, витягнувся, зі стильною зачіскою та своїм стилем в одязі. Найменшенькі ще зовсім юні, які подарували свою посмішку публіці та зірковій матусі для неймовірного кадру, який ще неодноразово переглядатимуть.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.