36-річна Настя Каменських засвітила округлий живіт та вразила новиною: “Потап знову стане татусем”

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу, засвітивши свою округлу фігуру. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно тішить своїх шанувальників кадрами з дітьми. Артистка активно бере участь благодійності, яка направлена на допомогу дітлахам різного віку, а також бере участь в акціях, де є взаємодія з малятами.

Втім, своїх спадкоємців артистка досі не має. Це неабияк тривожить її шанувальників, найвищим проявом любові яких є бажання побачити нащадка зірки. Настя регулярно отримує питання від преси та своїх фанатів, коли ж у її родині з’явиться малюк, а в її будинку буде чутно його тупотіння.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Настя завжди відповідає на подібні питання не точно. Мовляв, у цьому питанні вона покладається на господа та долю, а поспішати чи йти напереріз вона не хоче. Тим часом з’являлися найдивовижніші версії, чому у Каменських немає спадкоємців. Подейкували навіть про таємну дитину, яку ховає пара.

Особливо голосно піднялися чутки про її цікаве положення після повернення з Іспанії. Але артистка тоді спростувала інформацію, а також пояснила, що набрала вагу на ґрунті сильного стресу і на даний момент намагається активно її позбавитися.

Нещодавно героїня нашої статті знову засвітилася з округлою фігурою, яка поселила у серце її спадкоємців сподівання, що в її сім’ї нарешті буде маля. Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з концерту, і з деяких ракурсів помітні певні зміни у фігурі.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Настя разом з чоловіком тривалий час залишалася в Європі і лише через півроку повернулася на батьківщину. З тих пір виконавиця активно гастролює, а її чоловік знову повернувся за кордон, за що активно критикуються і колегами, і журналістами, і звичайними користувачами. За останній рік Олексій став головним героєм декількох гучних скандалів через свою пісню про волонтерів, а також звинувачення від екс-підопічної, яка заявила, нібито продюсер зраджував своїй дружині Насті з нею.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.