На кого Камалія проміняла свого колишнього чоловіка-мільярдера Захура? Також пакистанець, але значно молодший

Не так давно найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Пара прожила у шлюбі більше 20 років.

Відома українська співачка Камалія була знаменитою в Україні ще до свого заміжжя з мільярдером Мохаммадом Захуром, але після весілля з ним змогла заявити про себе і на батьківщині чоловіка Пакистані. Не так давно пара зізналася, що їхня історія кохання добігає кінця. Однак артистка не припиняє відвідувати країну, в якій народився її колишній чоловік, і ба більше, пакистанці вже знайшли для виконавиці нового обранця.

На кого Камалія проміняла свого колишнього чоловіка

Так, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала з місцевою знаменитістю. У дописі до публікації артистка повідомила, що пакистанські ЗМІ її видали заміж за цього чоловіка. Приводом послужив її наряд: червоне сарі, в якому зазвичай виходять заміж.

Співачка посміялася над журналістами, а також заявила, що вони, мовляв, повсюди однакові: постійно шукають сенсацію.

Нагадуємо, що колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур перебуває вже у доволі поважному віці. До зустрічі з артисткою у нього була сім’я. Чоловік був одружений з росіянкою, яка народила йому двох дітей — Таню та Армана. Старша дочка багатія поселилася у Великобританії та має там свій бізнес. Син Арман після закінчення школи бізнесу в москві оселився разом з батьком в Києві і незадовго до 24 лютого евакуювався разом зі своїми сестрами.

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила не покидати свою батьківщину і залишилася разом з матір’ю у палаці, який знаходиться на Київщині. Але вже через декілька тижнів стало зрозуміло, що необхідно виїжджати. Співачка прожила під одним дахом з сім’єю Мохаммада лише півроку, після чого стосунки дали серйозну тріщину.

Камалія із доньками на занятті з верхової їзди
На кого Камалія проміняла свого колишнього чоловіка

Конфлікти відбувалися на політичній основі, а бізнесмен підтримав свою дочку. Зараз родина багато часу проводить разом заради спільних дітей. Камалія запевняє, що так і продовжуватиметься. Зараз виконавиця сконцентрована на своїй кар’єрі, благодійних заходах, концертах, гастролях, тощо.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.