Світлана Лобода в чорній сукні з блискітками поскаржилася підписникам – працює без вихідних, як бджілка

Співачка Світлана Лобода показала неймовірний образ в сукні та розповіла про щільний робочий графік. Жінка не приховала, як невпинно працює, аби здивувати своїх фанів.

Тільки справа всього життя ладна принести справжнє задоволення та втіху в цей непростий для всіх час. Популярна артистка Світлана Лобода обожнює свою роботу і не втомлюється про це говорити.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода в чорній сукні з блискітками поскаржилася підписникам

Так, в новому дописі зірка постала в чорній сукні з білими блискітками, що так вдало підкреслює грацію та жіночність. Яскравості додав вдалий Смокі-айз, з червоною помадою, яка на чорно-білому фоні змогла виділитися своїм відтінком.

Проте не тільки прекрасним зірковим образом змогла похизуватися Світлана, жінка хотіла донести свої думки, які виклала в пості. Вона натякнула, що працює без вихідних, а ще анонсувала, які творчі роботи слід чекати її аудиторії.

“В артиста немає вихідних, їх ми вириваємо собі в життя самі. Зовсім скоро – нові постановки, нові пісні, нові проєкти. Вдячна життю за те, що справа мого життя знаходить відгук у серцях мільйонів людей”, – поділилася Лобода.

В коментарях користувачі соціальної мережі Instagram не втомлювалися писати компліменти з приводу розкішного зовнішнього вигляду, а ще захоплювалися її працьовитістю. Проте знайшлися й ті, хто засудив зірку за допис російською мовою, адже наразі триває війна, про яку забути неможливо.

“Дякую за вашу творчість;
Трудівниця;
Вона сонце, яке освітлює нам шлях. Любимо вас;
Знову російською?
Навіщо писати російською, пиши українською”, – пишуть підписники.

Нагадаємо, що артистка до початку війни вела активне творче життя на території рф. Після початку вторгнення покинула росію та вирішила повернутися в рідну Україну й коштами допомагає їй, аби наблизити до якнайшвидшої перемоги.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.