Тіна Кароль одягла на себе модний тренд 2023 та вразила формами в мікросукні: Дан Балан не зможе встояти

Поп-діва української сцени Тіна Кароль задала новий тренд в модних образах 2023. Ніжна мікросукня вдало підкреслила її фігуру та весь витончений силует розкішних форм.

Співачка Тіна Кароль не боїться публічних експериментів у своїй зовнішності й часто показує себе в нових трендових сукнях, які потім стають популярними на весь сезон. Ба більше, саме ця жінка не побоялася знятися та прикрасити обкладинку журналу Elle зовсім без макіяжу. Природні губи, брівки, не нафарбовані вії та очі – лише природний облік супроводив співачку на зніманнях.

Цього разу поп-діва Кароль не зупинилася на досягнутому статусі наймоднішої зірки сучасності та продемонструвала нову мікросукню. На рожевому фоні співачка позувала в короткій сукні з відкритою зоною в декольте. Показала стрункі, довгі ноги, які з часом стають ще гарнішими, адже активні заняття спортом дають свої плоди.

В коментарях підписники не втомлювалися засипати приємностями з приводу зовнішності улюблениці.

“Красуня;
Ікона;
Справжня, справедлива і неймовірно красива;
Шикарна, талановита, найкраща;
Такі фото неймовірні”, – пишуть підписники.

Впевнені, що тренди на сучасність та незмінну красу від природи незабаром поширяться скрізь. Тому, можна не поспішати робити більшими губи та пластику обличчя. Головне, щоб вам власний вигляд подобався від душі.

Нагадаємо, що нещодавно артистка здивувала яскравим виходом на сцену в пісенному конкурсі “Євробачення-2023”. Червона сукня з вирізом у формі сердець привернула увагу кожного, хто сидів у глядацькій залі. У такому вбранні жінка виконала свій хіт 2006 року – Show me your love.

Схожі статті

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?