Ольга Сумська вперше показала свою молодшу сестру: всі думали, що у неї є тільки старша Наталія Сумська

Ольга Сумська відома українська акторка, яка завоювала народну любов та визнання ще у свої 18 років, коли зіграла роль легендарної Роксолани.

Сумська дуже талановита акторка, яка може перевтілюватися в різні ролі й приміряти на себе різноманітні амплуа. Адже з кожною своєю роллю вона порається неймовірно гарно. Саме тому з нею люблять працювати режисери і продюсери. А також молоді актори, бо вона може чомусь навчити, підказати та скорегувати, якщо щось йде не так.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Крім того, що Оля є відмінним професіоналом, вона ще й досить гарна та чуйна людина, чия думка цікавить багатьох. Відверто кажучи, Сумська є авторитетом для багатьох, бо її думки завжди глибокі, правильні та дуже логічні. Тобто, Ольга може вести за собою і навіть сама того не помічає.

Та можливо такі якості жінка придбала у своєї родини, адже її мама, тато й старша сестра люди з сильним характером та волею. І сама акторка також має характерність, яку вміє проявляти. Жінка завжди за справедливість. Вона любить відстоювати правду й завжди готова відповідати за свої слова.

Саме тому її часто кличуть на різні передачі в ролі експерта або просто коментатора. Так, днями Ольга з’явилася на новому шоу каналу 1+1 “Говорить вся країна”. Олю запросили якраз у ролі неупередженого експерта, аби вона оцінила ситуацію з боку сторонньої людини.

Так, Ольга вже після випуску виклала у свій інстаграм фото з жінкою, на ім’я Тетяна, яку ніжно назвала своєю молодшою сестрою. Звісно, не рідною. Та певно, за якимись факторами жінки зійшлися й відчули гарний ментальний зв’язок.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

А от рідна сестра у Сумської є лише одна, і вона старша. це відома народна акторка Наталя Сумська, яку в Україні знає кожен другий.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.