Переможець “МастерШеф-7” Пава показав, що насправді демонструє його зірковість: крутіше за Міцкевича

Вадим Бжезинський, більш відомий як Пава, став дуже популярною особистістю завдяки участі і перемозі у головному кулінарному шоу країни "МастерШеф".

Вадим проявився як дуже талановитий і неймовірно харизматичний молодий чоловік. Він дуже яскраво увійшов в історію проєкту та залишив після себе неабиякий слід. Тож, на нього дійсно зараз рівняються молоді кухарі, які приходять на шоу.

Пава показав, що любить їсти
Пава показав, що робить його зіркою

Пава дуже гарно та майстерно додав всі перепони на проєкті, адже конкурси були не з простих. Саме тому, що він має гострий розум та гарні кулінарні здібності і фантазію, він гарно порався з усім. Звісно, баз чорних фартухів не обходилося, але Пава дійшла до перемоги. А потім, як і всі переможці, поїхав навчатися у Францію, в найкращу кулінарну школу світу. І це враховуючи  той факт, що мовою він не володів взагалі, проте показував високі результати.

Вже в Україні чоловік відкрив власні ресторани, які користуються популярністю серед українців. Його рецепти вражають і дійсно є неймовірно смачними. Але однієї перемоги Вадиму було замало, тому він вирішив прийти на сезон “МастерШеф. Битва сезонів”, аби ще раз довести свої високі кулінарні здібності. Але на цей раз Бжезинський дійшов лише до фіналу, і це гарний результат, адже конкуренти були дуже сильні.

Зараз Вадим разом з дружиною Лєрою переїхав до Києва і в самому центрі відкрив ресторан. Це неймовірно великий крок для нього, адже це столиця, й до того ж нині в гарній країні триває війна, але триває і наше життя, яке ми живемо один раз. Тому варто про це пам’ятати і робити те, чого бажає душа.

Бжезинського часто пізнають на вулицях, підходять до нього з проханням сфотографуватися. І він ніколи не відмовляє, бо, по-перше, не відчуває себе зіркою, а по-друге, він проста людина, яка розуміє, що когось це фото з ним зробить щасливим. І звісно, йому приємно, що до нього так гарно в поважно ставляться люди. Днями чоловік виклав сторіс з моментом фотографування.

Сторіс Пави
Сторіс Пави

Тож, саме люди, які впізнають Паву, змушують його відчувати свою важливість у соціумі.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.