Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Оля Полякова вразила свіжими кадрами (ФОТО)

Знаменита українська співачка Оля Полякова показала у своєму блозі фанатку, яка знаходячись на останніх термінах вагітності все одно завітала до неї на концерт.

Що таке щастя материнства Оля Полякова пізнала давно. Вперше зірка стала матір’ю задовго до того, як прославилася. А от дочку Алісу вона вже народила, будучи відомою виконавицею. Зірка завжди говорила, що радіє, що цей період життя припав на ті дні, коли вона була домогосподаркою. Материнство та творча кар’єра жодним чином не заважали одне одному. І саме тому вона змогла сконцентруватися на обидвох справах.

Зараз у Полякової зростають двійко прекрасних дівчат, які не бояться проявляти себе, виражати свої почуття, транслювати їх через творчість, тощо. Після початку повномасштабної війни в Україні красуні приїхали до Великобританії, де отримують освіту: Марія музичному коледжі, а Аліса в літньому інтернеті. На канікули вони повертаються додому.

Оля Полякова вразила свіжими кадрами

Неодноразово Оля Полякова заявляла про те, що з вагітністю покінчено, і вона на поповнення в родині більше не наважиться. Втім, побачити округлий животик її фанатам у мікроблозі кумира все ж таки вдалося.

Так, нещодавно Оля Полякова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показала фанатку, що готувалася до її концерту. Примітно, що жінка була при надії, і до того ж знаходилася на останніх термінах вагітності, що аніскільки не вплинуло на її рішення навідати виступ артистки.

Оля Полякова вразила свіжими кадрами

У ролику красуня постала у сукні та піджаку, а у дописі повідомила, що їде на концерт до Олі Полякової, звідки буде публікувати свіжий контент.

Нагадуємо, що після 24 лютого Оля Полякова також евакуювалася за кордон разом зі своєю матір’ю та дітьми. Її чоловік Вадим залишився вдома та вступив до територіальної оборони, хоча зважаючи на свій вік, міг виїхати так само, як і дружина.

Або викуації Оля знаходилася близько півроку, після чого поступово почала повертатися в українські інформаційний простір. Зараз артистка багато гастролює та бере участь у благодійних заходах.

Також виконавиці вдалося спробувати себе у ролі телеведучої, а також станцювати на паркеті у Грузії.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.