Максим Галкін показав, як змінилася Примадонна Пугачова за довгий час – тотальний чорний і фігура моделі

Шоумен, пародист, гуморист російського походження Максим Галкін вразив змінами своєї дружини Примадонни Алли Пугачової. Здається, що з роками жінка тільки розквітає.

Зовсім не важливо, скільки років в паспортних даних – важливо, як почувається ваша душа, стан здоров’я та настрій на подальше життя. Російська зірка музики Алла Пугачова у свої 74 роки може сміливо носити відкриті сукні, посміхатися на камеру з рівними зубами та хизуватися станом своєї шкіри, яка робить її загальний вигляд більш свіжим та молодим.

Зіркова родина Максима Галкіна та Алли Пугачової

Максиму Галкіну часто пророкували, що незабаром він знайде собі молодшу даму, а Пугачова займе місце в його серці на деякий проміжок часу. Проте подружжя довело, що ладне пережити стереотипи суспільства, адже їхні стосунки почалися розвиватися ще з далекого 2001 року. Офіційно чоловіком та дружиною стали у 2011 році.

Максим Галкін показав, як змінилася Примадонна Пугачова

Навіть це ще не кінець всім новинам, які вражають. Максим Галкін приємно здивував свою аудиторію підписників так, що компліменти посипалися один за одним. Чоловік показав, як наразі виглядає його дружина Алла Пугачова. Переконані, що оточення, знайомі, близькі друзі ніколи не вносять її до списку 74-річної бабусі.

Шикарні стрункі ноги, чорна сукня, яка вдало підкреслила талію, яскравий макіяж та красива зачіска, а ще струнка фігура моделі  – все це помічається на світлині неозброєним оком. Користувачі відразу подарували Примадонні своє щире захоплення та компліменти.

“Просто найкраща пара;
Богиня Алла Борисівна;
Для Алли Борисівни час йде навпаки. Кожного разу молодша”, – пишуть підписники.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.